PopulærtLadies European TourUS Women’s Open kvalifikationen glippede for Smilla Sønderby

US Women’s Open kvalifikationen glippede for Smilla Sønderby

Mandag blev den europæiske US Women’s Open kvalifikation spillet på Naxhelet Golf Club i Belgien, hvor Patricia Isabel Schmidt vandt Belgian Ladies Open i søndags.

Smilla Sønderby var eneste danske deltager i 36 hullers kvalifikationen, og efter runder i +3 og -1 var hun fire slag fra et omspil om den tredje og sidste plads i US Women’s Open.

Sidste år kvalificerede Smilla Sønderby sig til US Women’s Open, hvor hun fik en stor oplevelse og erfaring, men missede cuttet.

Spitz, Hewson og De Roey klar til US Women’s Open

Der blev som nævnt spillet om tre pladser i US Women’s Open. Emma Spitz vandt i -5 foran Alice Hewson i -3.

Manon De Roey og Elina Nummenpaa delte 3. pladsen i -2, så de skulle i omspil om den sidste plads. Den tog Manon De Roey med en par på første omspilshul.

US Women’s Open spilles fra den 6. – 9. juli på Pebble Beach Golf Links.

US Women’s Open Qualifying – Europe, resultat

Alice Hewson efter hun kvalificerede sig til US Womens Open 2023 – Foto: Mark Runnacles / LET

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Justin Rose fik Nicklaus-Jacklin Award 2023

Det blev Justin Rose, som efter Ryder Cup 2023 fik tildelt Nicklaus-Jacklin Award presented by Aon. En hæder der gives til en spiller der...

Hae Ran Ryu vandt Walmart NW Arkansas Championship

Rookien Hae Ran Ryu vandt Walmart NW Arkansas Championship Presented by P&G. Efter første runde var Nicole Broch Estrup på en delt 2. plads i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk