PopulærtDP World TourUnderlige og vidunderlige øjeblikke fra Magical Kenya Open 2024

Underlige og vidunderlige øjeblikke fra Magical Kenya Open 2024

DP World Tour har lavet en video med Underlige og vidunderlige øjeblikke fra Magical Kenya Open 2024, som blev vundet af Darius van Driel fra Holland.

En lidt blandet samling af højdepunkter, og et længere interview med Ronald Rugumayo fra Uganda.

Rugumayo fik meget opmærksomhed, da han blev den første nogensinde fra Uganda, som klarede et cut på DP World Tour. Han klarede lige akkurat cuttet efter runder i +1 og -1 inden han gik finalerunderne i par og +2 hvilket gav ham en 71. plads. Sidst blandt dem der klarede cuttet, men utvivlsomt et stort øjeblik for ham og for golf i Uganda. Der er mere om Rugumayo nedenfor. Mod slutningen kan man se, hvordan han i hjemlandet blev modtaget som en helt i lufthavnen.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk