AnbefaletTre i træk! Emily K Pedersen vandt også sæsonfinalen på LET

Tre i træk! Emily K Pedersen vandt også sæsonfinalen på LET

Emily K Pedersen vandt Andalucia Costa Del Sol Open De Espana der var sæsonfinalen på Ladies European Tour. Hun har dermed vundet tre turneringer i træk, og fire ud af årets 12 turneringer på LET!

Inden finalerunden havde Emily K Pedersen, med sin far Jesper som caddie i denne uge, føringen i -9 foran Nuria Iturrioz i -8 og Maha Haddioui i -6.

Med en runde i -4 vandt Emily en suveræn sejr i -15 foran Nuria Iturrioz i -11 og Ana Pelaez i -7. Sanna Nuutinen og Maha Haddioui delte 4. pladsen i -6 foran Cloe Frankish, Azahara Munoz og Manon Gidali i -5.

Emily fik 90.000 € for sejren i sæsonfinalen svarende til ca. 670.000 danske kroner.

Line Toft Hansen missede cuttet.

Nuria Iturrioz blev hædret for at blive bedste spanske spiller i Andalucia Costa Del Sol Open De Espana 2020 – Foto: Tristan Jones / Ladies European Tour
Emily vandt ranglisten og den nye bonus

Med fire sejre i sæsonen, og senest to i Saudi Arabien, blev 24-årige Emily en suveræn vinder af Race to Costa del Sol 2020 ranglisten, som Iben Tinning vandt i  2005.

For den ranglistesejr fik Emily en bonus på 20.000 € svarende til omkring 150.000 danske kroner. Dejligt mange penge, men meget mindre end den oprindelige bonus på 125.000 €.

COVID-19 rammer også professionel golf hårdt, så på den baggrund blev Race to Costa del Sol bonussen ændret fra 250.000 € til 40.000 €.

Andalucia Costa Del Sol Open De Espana, resultat

Emily K Pedersen med sin far Jesper, der var caddie i denne uge, samt trofæerne for Andalucia Costa Del Sol Open De Espana og Race to Costa del Sol 2020 – Foto: Tristan Jones / Ladies European Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk