Challenge TourTre danskere side om side på Challenge Touren

Tre danskere side om side på Challenge Touren

Tre af fire danskere klarede cuttet i Challenge Tour turneringen Red Sea Egyptian Challenge Presented by Hassan Allam Properties, som spilles fra onsdag til lørdag.

Med en flot runde i -4 rykkede Christian Gløet 50 pladser frem til en 54. plads i -3. Den deler han med bl.a. Mads Søgaard og Martin Simonsen. Søgaard gik anden runde i -3, mens Simonsen var rundt i -2 efter tre afsluttende birdies.

Efter første runde var Daniel Løkke bedste dansker, men efter en runde i par sluttede han som nr. 68 i -2, hvilket var ét slag fra cutgrænsen.

Smith fører med to slag
Engelske Jordan L. Smith fastholdt føringen på Sokna GC i Egypten. Med en runde i -4 fører han i -13 foran Philipp Mejow i -11.

Jordan L. Smith vandt den engelske Euro Pro Tour sidste år, hvilket har kvalificeret ham til Challenge Touren. Euro Pro Tour kan sammenlignes med den danske ECCO Tour.

Espen Kofstad fra Norge deler 3. pladsen i -9 med Peter Whiteford, Lorenzo Gagli og Joel Girrbach.

Nyprofessionelle Romain Langasque, der som amatør blev nr. 39 i Masters, faldt tilbage til en 31. plads i -5 efter en runde i par.

Red Sea Egyptian Challenge, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De sidste forberedelser – Inside The Open, onsdag

Onsdag er det tid for de sidste forberedelser inden det går løs, og  der er ikke Pro-Ams op til majors, så det er lidt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk