ECCO TourVil du være en del af ECCO Tour 2016? Slå til nu…

Vil du være en del af ECCO Tour 2016? Slå til nu…

Vi er efterhånden ved at være klar til sæsonstarten, men der er fortsat mulighed for at booke hold ved vores eksklusive pro-ams. Se pro-am oversigten her.

Var du med i 2015 som gæst af en vores sponsorer, så håber vi naturligvis meget at se dig igen i år. Måske som gæst igen, og måske blev du så grebet af ECCO Touren sidste år, at du ønsker at være en del af netværket i år.

Ledige forårspladser – alle kan købe hold
F.eks er der i løbet af foråret stadig mulighed for at købe hold til:

Alle med lyst og interesse kan købe et hold til en given Pro-Am, såfremt der ikke er udsolgt, men hvis du ønsker at spille flere Pro-Ams i år, så er der god fidus i at tegne et sponsorat. Som sponsor får du en solid rabat på Pro-Am hold, hvor du kan invitere og medbringe kunder, forretningsforbindelser eller venner, ligesom du bliver en del af Danmarks største golfnetværk og får eksponering på ECCO Touren.

Få rabat som sponsor
Sponsorater starter ved 15.000 kroner, hvilket giver dig 3 pro-am hold i løbet af året, som du frit disponerer over.

Er du interesseret i at komme ud og spille ECCO Tour Pro-Ams i år, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til sponsorpakker, forskellige turneringer, priser eller lign., er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Du kan kontakte:

  • Brian Vester
  • Tlf.: 30298433
  • Mail: bv@eccotour.org
  • *Du er også velkommen til at smide en sms, og så ringer Brian Vester dig op.

Vi håber at høre fra dig og ser frem til en ny sæson med over 30 fantastiske Pro-Ams.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (1)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Golfens pilgrimme tager nu ikke til...

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk