ECCO TourTre danskere buldrer ind i top 10 i Spanien

Tre danskere buldrer ind i top 10 i Spanien

Anden runde af ECCO Tour Spanish Masters bød på lave scores og store forskydninger på leaderboardet, da 45 spillere mandag spillede sig videre til tirsdagens finalerunde på Camiral Golf & Wellness, det tidligere PGA Catalunya.

Tre danskere skilte sig ud fra resten af feltet, da de alle tre formåede at komme rundt på Tour Course i seks slag under par. Sebastian Wiis (billedet) gjorde det endda bogey-fri med seks birdies på kortet, og Odder-spilleren er nu på en delt tredjeplads i -6, to slag fra førstepladsen, inden sidste runde.

Møns Alexander Frances startede på hul 10 på Tour Course, og han var et enkelt slag under par efter ni huller, men på for-ni spillede han væsentligt mindre golf, idet han kun brugte 31 slag og gik dermed banens første ni huller i fem slag under par. Frances er -4 totalt og på en delt niendeplads. Den placering deler han med blandt andre DP World Tour-spilleren Marcus Kinhult og Gillelejes Morten Toft Hansen, der noterede en eagle, fem birdies og en bogey på sin vej mod en 65’er (-6) på selvsamme Tour Course, der spiller 4,5 slag lettere end Stadium Course.

Turneringen føres af islandske Haraldur Magnus, der holdt fast i sin føring med en runde i -2 på Tour Course. Den føring deler han med finske Matias Honkala, der gik samme bane i -5. De to er begge otte slag under par og fører med to slag til Sebastian Wiis, den schweiziske amatør Patrick Foley og svenske Albin Tiden, der alle er seks under.

Jonas Lykke Sørensen, der delte føringen efter første runde med Magnus, blev aldrig venner med Stadium Course tirsdag, og Esbjerg-spilleren gik en 80’er og missede derfor cuttet med to slag.

I alt 15 danskere klarede cuttet.

Finalerunden spilles på Tour Course fra klokken 8.30 tirsdag, og du kan følge med i live scoring og se tee times herunder.

FØLG TURNERINGEN HER

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Cara Gorlei vandt Jabra Ladies Classic

28-årige Cara Gorlei fra Sydafrika vandt sin første professionelle sejr i Jabra Ladies Classic på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour. Linette Holmslykke begyndte finaledagen på...

Reglerne for cuttet i Masters 2024

Op til Masters 2020 blev cut-reglen ændret, så det er top-50 og lige, der klarer cuttet efter anden runde. Den såkaldte ti-slagsregel er afskaffet. Fra...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk