Tommy “Two Gloves” Gainey vandt på Korn Ferry Tour

44-årige Tommy “Two Gloves” Gainey vandt The Bahamas Great Exuma Classic at Sandals Emerald Bay, som var den første turnering i 2020 sæsonen på Korn Ferry Tour. I videoen ovenfor ses fem af de bedste slag fra finalerunden.

Korn Ferry Tour, der frem til juni 2019 hed Web.com Tour, er niveauet lige under PGA Tour, og top-25 på sæsonens rangliste får et PGA Tour kort til den kommende sæson. Derudover kommer de bedste med i Korn Ferry Tour Finals, hvor der spilles om yderligere 25 PGA Tour kort.

Set med danske øjne er Korn Ferry Tour knap så interessant som de seneste år, da Sebastian Cappelen nu har et PGA Tour kort, så der er ingen danskere på den amerikanske tour. Vi vil dog fortsat dække Korn Ferry Tour her på 19hul.dk, da niveauet er meget højt, og nogle af de bedste vil markere sig på PGA Tour de kommende år.

Tommy “Two Gloves” Gainey vandt

Inden finalerunden førte Tommy “Two Gloves” Gainey i -8 foran Will Zalatoris, José de Jesús Rodriguez, Dylan Wu og George Cunningham i -7.

Med tre afsluttende birdies og en runde i -3 vandt Tommy “Two Gloves” Gainey  i -11 foran John Oda og Dylan Wu i -7.

George Cunningham, Sean O’Hair (med fire PGA Tour sejre), Will Zalatoris og José de Jesús Rodriguez delte 4. pladsen i -6.

Ollie Schniederjans blev nr. 11 i -2 og Robert Garrigus nr. 24 i +2.

Chase Koepka og Camilo Villegas missede cuttet

Chase Koepka, der er lillebror til verdensetteren Brooks Koepka, missede cuttet. Det samme gjorde Camilo Villegas i sit comeback.

Det er næsten to år siden, at nu 38-årige Villegas med fire PGA Tour sejre på CV’et senest spillede en tællende turnering med et misset cut i Houston Open på PGA Tour i april 2018. Siden da har han haft problemer med skulderen, og er blevet far til sit første barn. Tilbage i 2008 og 09 var han helt fremme som nr. 7 på verdensranglisten, men da han ikke har optjent point de seneste to år, er han nr. 2075 i denne uge.

Første sejr siden 2012

Det var 44-årige Tommy “Two Gloves” Gaineys første sejr, siden han vandt McGladrey Classic 2012, som er hans hidtil eneste PGA Tour sejr. Han vandt to gange på Korn Ferry Tour i 2010, hvor han blev nr. 4 på ranglisten.

Tilnavnet “Two Gloves” har han fået, da han spiller med handsker på begge hænder, som man også kan se det i videoen ovenfor.

The Bahamas Great Exuma Classic at Sandals Emerald Bay, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.