Challenge TourRicardo Gouveia vandt Hainan Open - 7. Challenge Tour sejr

Ricardo Gouveia vandt Hainan Open – 7. Challenge Tour sejr

Ricardo Gouveia vandt Challenge Tour turneringen Hainan Open, der blev spillet fra fredag til mandag i Kina. Den næstsidste turnering i sæsonen, der afsluttes i Spanien med Rolex Challenge Tour Grand Final supported by the R&A på Club de Golf Alcanada, Mallorca, fra den 2. – 5. november. Det var 32-årige Gouveias 7. karrieresejr på Challenge Touren, der bringer ham frem på en 10. plads på ranglisten, hvor top-20 får et DP World Tour kort.

Sebastian Friedrichsen blev nr. 18 i -8 efter en runde i par, mens Rasmus Neergaard-Petersen sluttede som nr. 44 i -3 efter en runde i +1.

Jeppe Kristian Andersen og Nicolai Kristensen missede cuttet.

Ricardo Gouveia vandt

Inden finalerunden havde Steven Brown føringen i -14 foran Joel Girrbach i -12.

Ricardo Gouveia var i -11, men med en runde i -5 vandt han i -16 foran Joen Girrbach i -13, mens Steven Brown, Will Enefer, Francesco Laporta og den kinesiske amatør Wenyi Ding delte 3. pladsen i -12.

Top-45 har kvalificeret sig til sæsonfinalen

Det er kun top-45 der er kvalificeret til Challenge Tour sæsonfinalen på Mallorca i begyndelsen af november. Alle 45 har en teoretisk mulighed for at slutte i top-20 på ranglisten, som får et DP World Tour kort i 2024.

Fire danskere er i top-45 inden sæsonfinalen, og det er Nicolai Kristensen som nr. 31, Jeppe Kristian Andersen er nr. 35 og Sebastian Friedrichsen nr. 40.

Hainan Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Line Toft Hansen spiller LET på en Medical Extension

Dem der følger Ladies European Tour har måske undret sig over, at Line Toft Hansen har været tilbage på LET de seneste uger. På...

Se højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr i UAE Challenge

I Challenge Tourens magasin-program om UAE Challenge på Saadiyat Beach Golf Club i Abu Dhabi er der højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr. Hans anden sejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk