Challenge TourRicardo Gouveia vandt Hainan Open - 7. Challenge Tour sejr

Ricardo Gouveia vandt Hainan Open – 7. Challenge Tour sejr

Ricardo Gouveia vandt Challenge Tour turneringen Hainan Open, der blev spillet fra fredag til mandag i Kina. Den næstsidste turnering i sæsonen, der afsluttes i Spanien med Rolex Challenge Tour Grand Final supported by the R&A på Club de Golf Alcanada, Mallorca, fra den 2. – 5. november. Det var 32-årige Gouveias 7. karrieresejr på Challenge Touren, der bringer ham frem på en 10. plads på ranglisten, hvor top-20 får et DP World Tour kort.

Sebastian Friedrichsen blev nr. 18 i -8 efter en runde i par, mens Rasmus Neergaard-Petersen sluttede som nr. 44 i -3 efter en runde i +1.

Jeppe Kristian Andersen og Nicolai Kristensen missede cuttet.

Ricardo Gouveia vandt

Inden finalerunden havde Steven Brown føringen i -14 foran Joel Girrbach i -12.

Ricardo Gouveia var i -11, men med en runde i -5 vandt han i -16 foran Joen Girrbach i -13, mens Steven Brown, Will Enefer, Francesco Laporta og den kinesiske amatør Wenyi Ding delte 3. pladsen i -12.

Top-45 har kvalificeret sig til sæsonfinalen

Det er kun top-45 der er kvalificeret til Challenge Tour sæsonfinalen på Mallorca i begyndelsen af november. Alle 45 har en teoretisk mulighed for at slutte i top-20 på ranglisten, som får et DP World Tour kort i 2024.

Fire danskere er i top-45 inden sæsonfinalen, og det er Nicolai Kristensen som nr. 31, Jeppe Kristian Andersen er nr. 35 og Sebastian Friedrichsen nr. 40.

Hainan Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kalle Samooja, J Kozuma og K Vincent klar til LIV Golf via Tourskolen

35-årige Kalle Samooja, 29-årige Jinichiro Kozuma og 26-årige Kieran Vincent har sikret sig en plads på et LIV Golf League hold i 2024 efter...

Peter Baker vandt Legends Tour sæsonfinalen og ranglisten

Peter Baker vandt MCB Tour Championship – Mauritius, der var sæsonfinalen på Legends Tour. Han førte i forvejen MCB Road to Mauritius ranglisten, som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk