Challenge TourTo danskere i top-10 da Garrick Porteous vandt Abu Dhabi Challenge

To danskere i top-10 da Garrick Porteous vandt Abu Dhabi Challenge

Syv år efter sin seneste professionelle sejr vandt 34-årige Garrick Porteous vandt Challenge Tour turneringen Abu Dhabi Challenge, hvor flere danskere spillede med om sejren, og inden finalerunden var der tre danskere i top-10.

Efter tredje runde delte Alexander Levy, Wilco Nienaber og Garrick Porteous føringen i -17 foran Nicolai Kristensen, Conor Purcell og Oliver Bekker i -16. John Parry var alene på 7. pladsen i -15, mens Rasmus Neergaard-Petersen og Sebastian Friedrichsen var på en delt 8. plads i -14 og således blot tre slag fra førstepladsen.

Garrick Porteous gik -7 og vandt i -24 foran Alexander Levy i -23 og Nicolai Kristensen på 3. pladsen i -22, som begge afsluttede med en runde i -6.

Conor Purcell, Oliver Bekker og Euan Walker delte 4. pladsen i -20.

Nicolai Kristensen – Foto: golfsupport.nl

Rasmus Neergaard-Petersen blev delt nr. 7 i -19 efter en runde i -5. En runde i -1 var desværre ikke nok for Sebastian Friedrichsen til at holde fast i toppen, så han blev nr. 19 i -15.

Med sin 7. plads overtager Rasmus Neergaard-Petersen førstepladsen på Challenge Tourens Road to Mallorca rangliste.Jonathan Gøth-Rasmussen blev nr. 27 i -14 efter en runde i -3, Hamish Brown nr. 32 i -13 efter -3, John Axelsen nr. 48 i -9 efter -2, Christoffer Bring nr. 51 i -8 efter en runde i -4, Jeppe Kristian Andersen nr. 59 i -6 efter en runde i -2 og Joachim B Hansen nr. 67 i -4 efter en runde i par.

Søren Broholt Lind, Oliver Hundebøll og Victor Bjørløw missede cuttet, mens Martin Simonsen trak sig under anden runde.

Endelig klarede Joachim B Hansen cuttet igen

33-årige Joachim B Hansen er dobbelt DP World Tour vinder med sejre i Joburg Open 2020 og Avv Dubai Championship 2021, men har resultaterne har svigtet de seneste år.

Han havde misset cuttet i sine seneste ni turneringer, og hans seneste klarede cut var Open de Portugal i september. I nu 32 turneringer i 2023-24 har han blot klaret tre cuts med en 69. plads i Big Green Egg German Challenge, en 74. plads i Open de Portugal og nu en 67. plads i Abu Dhabi Challenge.

Anden Challenge Tour sejr

Det 34-årige Garrick Porteous’ anden Challenge Tour sejr, og den første kom for syv år siden i Prague Golf Challenge 2017.

Han vandt Amateur Championship 2013, og kvalificerede sig dengang til The Open 2013, Masters 2014 og US Open 2014, hvis han forblev amatør. Han spillede The Open og Masters, men blev så professionel inden US Open,

Abu Dhabi Challenge, resultat

Joachim B Hansen – Foto: golfsupport.n

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk