PopulærtDP World TourTo danskere i top-10 da Dylan Frittelli vandt Bahrain Ch'ship

To danskere i top-10 da Dylan Frittelli vandt Bahrain Ch’ship

Dylan Frittelli vandt Bahrain Championship presented by Bapco Energies. Niklas Nørgaard og Rasmus Højgaard sluttede på en delt 8. plads. Se højdepunbkter fra Fritellis finalerunde i videoen ovenfor.

Niklas Nørgaard var nr. 4 i -7 inden finalerunden, som han gik i par, hvilket gav ham en 8. plads i -8 på Royal GC i Bahrain, og den delte han med Rasmus Højgaard, der begyndte dagen som nr. 17 men rykkede frem med en runde i -3. Som nr. 70 på verdensranglisten var Rasmus Højgaard den højest rangerede i feltet, og en af blot tre spillere fra top-100.

Søren Kjeldsen blev nr. 43 i -1. hvilket også var hans score i finalerunden, mens Sebastian Friedrichsen blev nr. 65 i +4 efter en runde i +4. Thomas Bjørn var ét slag fra at klare cuttet efter anden runde, mens Jeff Winther var fire slag fra cutgrænsen.

Dylan Frittelli vandt sin tredje DP World Tour sejr

Inden finalerunden førte sydafrikanske Dylan Frittelli i -12 foran Ockie Strydom i -10 og Jesper Svensson i -9.

Dylan Frittelli var +2 efter 12 huller, men lavede så tre birdies og vandt i -13 foran Jesper Svensson og Zander LOmbard i -11. Ockie Strydom og Frederic Lacroix delte 4. pladsen i -9.

Det var 33-årige Dylan Frittellis tredje DP World Tour sejr efter sejre i Lyoness Open 2017 og AfrAsia Bank Mauritius Open 2017 (tællende til 2018 sæsonen). Han vandt John Deere Classic 2019 på PGA Tour.

Bahrain Championship presented by Bapco Energies, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Dobbelt dansk til start i Canadian Open

Både Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er taget nordpå til Canada for at spille med i Canadian Open, og danskerne er med i et...

Frafalder alle anklager mod Scheffler – en misforståelse

Alle anklager er frafaldet mod verdensetteren Scottie Scheffler, der blev anholdt inden anden runde af US PGA Championship, og man bekræfter Schefflers forklaring om,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk