Challenge TourRhys Enoch vandt Challenge Tour sæsonpremieren SDC Open

Rhys Enoch vandt Challenge Tour sæsonpremieren SDC Open

Challenge Touren begyndte sæsonen i Sydafrika, hvor SDC Open var den første af fire Sunshine Tour turneringer, der også tæller til Challenge Touren.

Fire danskere var med på Zebula Golf Estate & Spa i Limpopo, hvor Christoffer Bring blev nr. 52 i -8 og Hamish Brown nr. 68 i -3 efter de begge gik finalerunden i +1. Rasmus Neergaard-Petersen og Martin Simonsen missede cuttet.

Inden finalerunden delte Louis Albertse og Wilco Nienaber føringen i -19 foran Rhys Enoch i -18. De tre spillede sammen i førerbolden, hvor Rhys Enoch var den eneste som brød par.

35-årige Rhys Enoch fra Wales gik -6 og vandt i -24 foran sydafrikanerne Martin Rohwer og Deon Germishuys i -22, mens Dylan Naidoo blev nr. 4 i -20.

Alexander Levy blev nr. 16 i -16. Den 33-årige franskmand har vundet fem gange på DP World Tour og senest Trophée Hassan II 2018. Han blev nr. 126 på Race to Dubai ranglisten sidste år, så har kun kategori 19 på DP World Tour i år, hvilket ikke giver adgang til så mange turneringer.

Anden Challenge Tour sejr

Det var hans Rhys Enochs anden sejr på Challenge Touren, hvor han har vundet D+D Real Slovakia Challenge 2019, mens det var hans tredje sejr på Sunshine Tour.

SDC Open, resultat

En antilope bag et Challenge Tour skilt under SDC Open 2024 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

De 60 herrer som har kvalificeret sig til OL 2024

Se de 60 mandlige golfspillere som har kvalificeret sig til OL 2024 i Paris. Det er ikke en deltagerliste, da der kan komme afbud...

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk