KlubnytTilmeld klubben til MiD og Sportsjournalisternes Juniorholdturnering

Tilmeld klubben til MiD og Sportsjournalisternes Juniorholdturnering

Så nærmer det sig sidste frist for at tilmelde sig til Made in Denmark og Sportsjournalisternes Juniorholdturnering. Det er nemlig søndag den 29. maj der er skæringsdatoen for at tilmelde sig til en af årets helt store begivenheder for de danske juniorer.

Made in Denmark og Sportsjournalisternes Juniorholdturnering er en af landets ældste og mest velrenommerede juniorturneringer, der hvert år sende det vindende hold til Skotland/England for at opleve The Open Championship på nærmeste, samt at spille matcher mod lokale juniorer. Turneringen har desuden fået et gevaldig løft og byder i år på særdeles interessante ændringer. Ikke alene vil der igen i år være den traditionsrige rejse til The Open Championship på spil, denne gang er der også tre individuelle pladser i Pro Am turneringen forud for Made in Denmark på spil. Desuden vil alle deltagere i finalestævnet få særlige frynsegoder til 2016 udgaven af Made in Denmark.

Finalestævnet afvikles i år i forbindelse med Made in Denmark Qualifier på Skjoldenæsholm Golf Center, den 4. og 5. august 2016, hvor der spilles slagspil over 36 huller. Og det er her de tre bedste individuelle scores, bliver belønnet med en Pro Am plads til turneringen i Himmerland til august. Det er således ikke nødvendigvis vinderholdets spillere der får den unikke mulighed for, at spille med en Europeantour spiller på New Course i Himmerland.

Såfremt en eller flere af spillerne også klarer cuttet i hovedturneringen, så får de også lov til at spille med på finaledagen i Made in Denmark Qualifier.

Som sædvanligt afholdes der kvalifikation til finalestævnet i både øst og vest, det foregår i henholdsvis Frederikssund og Haderslev den 27. juni 2016. Tidligere var der plads til 4 hold i finalestævnet, vil der denne gang være 10 hold der kvalificerer sig.

Du kan tilmelde dit hold via nedenstående link:
https://docs.google.com/forms/d/1pp7cHlr5ub0MhMa1pXvQLxYG9dMNjO0x5ppai-39j4I/viewform

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk