ECCO TourGør en god handel på Greenfee og Golfoplevelser – Besøg auktionen nu

Gør en god handel på Greenfee og Golfoplevelser – Besøg auktionen nu

NorthSide Charity Challenge auktionen er gået ind i sine sidste uger, men du har fortsat muligheden for at gøre end god handel, mens du støtter et godt formål.

Det er i høj grad ECCO Tour spillerne selv, der har skaffet produkterne til auktionen, og omsætningen går 50 / 50 til præmiesummen i turneringen samt til de hjemløse og udsatte i Aarhus.

Du kan lige nu på NorthSide Charity Challenge auktionen byde på bl.a.

  • Golf i Kokkedal med shopping i lange baner
  • Colin Montgomeries golfhandske – m. autograf
  • Greenfee til Ikast Golfklub
  • Greenfee til Ljunghusens Golfklubb
  • En golfdag med Knud Storgaard
  • En golfdag med Martin Leth Simonsen
  • Meget andet

Du finder auktionen her

Du kan læse mere om NorthSide Charity Challenge her.

Har du lyst til at at deltage aktivt ved NorthSide Charity Challenge i forbindelse med vores Rock´n Roll Pro-Am tirsdag den 14. juni eller onsdag den 15. juni, så er der stadig pladser. Du kan kontakte Brian Vester på bv@eccotour.org, hvis du ønsker yderligere information om dette.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk