Tiia Koivisto vandt Jabra Ladies Open presented by Bitstamp, der blev spillet fra torsdag til lørdag på Evian Resort GC i Frankrig.

Smilla Tarning Sønderby, der i mandags kvalificerede sig til US Women’s Open, klarede cuttet som nr. 54 i +7 efter runder i +7 og par. Med -1 i finalerunden sluttede hun som nr. 40 i +6.

I +12 efter anden runde var Linette Holmslykke fem slag fra at klare cuttet. Linette blev nr. 6 sidste år, da Pia Babnik vandt.

Tiia Koivisto vandt efter omspil

Inden finalerunden førte Whitney Hillier i -4 foran Lee-Anne Pace og Carmen Alonso i -3.

Tiia Koivisto gik -5 og Whitney Hillier -2, så de sluttede i -6 og skulle i omspil om sejren. Her fik Koivisto hjælp fra veninden Sanna Nuutinen der trådte til som caddie, og Koivisto vandt med en birdie på første omspilshul.

.
.

Leonie Harm og Johanna Gustavsson delte 3. pladsen i -3 foran den forsvarende mester Pia Babnik og Carmen Alonso i -2.

Vandt LET Access Series i 2020

Det var 28-årige Tiia Koivistos første sejr på LET. Hun vandt LET Access Series Order of Merit i 2020.

Med sejren har hun som en ekstra bonus kvalificeret sig til Amundi Evian Championship, der også spilles på Evian Resort GC. Det er en major på LET og LPGA, som spilles fra den 21. – 24. juli, og bliver hendes første major i karrieren.

Jabra Ladies Open presented by Bitstamp, resultat

Smilla Tarning Sønderby med sin caddie under Jabra Ladies Open presented by Bitstamp 2022 – Foto: Tristan Jones/LET

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.