PopulærtPGA TourTiger Woods er tilbage på PGA TOUR

Tiger Woods er tilbage på PGA TOUR

Genesis Invitational samler alle verdens bedste spillere, og fredag meddelte værten, Tiger Woods, at han også selv stiller til start. Dermed spiller han med på PGA TOUR i en ikke-major for første gang i knap to og et halvt år, og interessen for den i forvejen profilerede turnering er nu enorm. På discovery+ kan man varme op med de kvindelige verdensstjerner, når de spiller Saudi Ladies International med tre danskere til start.

Begge turneringer kan ses på discovery+ med danske kommentatorer.

For anden uge i træk spilles der en såkaldt Designated Event på PGA TOUR, så hele verdenseliten er til start. 23 af verdens 25 bedste er med i Genesis Invitational, men det er en spiller uden for top-1000, der stjæler alle overskrifter. Tiger Woods spiller på PGA TOUR for første gang siden oktober 2020, så det er et længe ventet comeback for den tidligere suveræne verdensetter.

Tiger spillede tre majors i 2022, men ingen almindelige PGA TOUR-turneringer. Tiger Woods er selv vært for Genesis Invitational der, udover at være en Designated Event, har samme særstatus som Arnold Palmer Invitational og The Memorial med begrænset felt og tre års medlemskab af touren ved en sejr. Ligesom i sidste uge spilles der nu om 20 millioner dollars med cirka 25 millioner kroner til vinderen.

Det er den ikoniske Riviera Country Club i Los Angeles, der spilles på, og der er garanti for dramatik og spændende turneringer på den bane.

Scottie Scheffler er ny mand som nummer et i verden efter sejren i Phoenix i søndags, og han er naturligvis også med i denne uge. Jon Rahm og Rory McIlroy kan allerede i denne uge fravriste førstepladsen på ranglisten fra Scheffler med en sejr, så der er igen kamp om den prestigefyldte placering.

Der sendes op mod 40 timers direkte golf fra Genesis Invitaional, og inden hovedudsendelsen med dansk kommentator begynder hver dag er der hele fire forskellige feeds, man kan følge på discovery+, så golffans kan se med fra første til sidste slag. Ønsker man at følge Tiger, så skal man se med på PGA TOUR Live den dag, han spiller tidligt, for at få det hele med.

Rekordstor præmiesum hos kvinderne

Saudi Ladies International har de seneste år udviklet sig til en af årets vigtigste turneringer på Ladies European Tour. I år har man valgt at indføre ligestilling i forhold til præmiepengene, så kvinderne også spiller om fem millioner dollars, præcis som mændene gjorde for et par uger siden.

Det har tiltrukket en masse verdensstjerner, og seks af verden top-10 med verdensetteren Lydia Ko i spidsen er til start. Derudover er Danmark tre bedste kvindelige golfspillere med i Saudi Arabien. Nanna Koerstz Madsen, Emily Pedersen og Nicole Broch Estrup. Emily Pedersen har vundet turneringen tidligere og har yderlige en sejr på Royal Greens Gold & Country Club.

discovery+ sender direkte fra Saudi Ladies International torsdag – søndag fra 11.00 – 15.00.

Genesis Invitational kan følges på discovery+

Torsdag den 16.2.: 22.00 – 02.00 (PGA TOUR Live fra 15.15)
Fredag den 17.2.: 22.00 – 02.00 (PGA TOUR Live fra 15.15)
Lørdag den 18.2.: 19.00 – 01.00 (PGA TOUR Live fra 18.00)
Søndag den 19.2.: 19.00 – 00.30 (PGA TOUR Live fra 17.30)

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se top-10 med dyr under PGA Tour turneringer

Der er mange dyr på golfbanerne, og for mange er naturoplevelser en del af fornøjelserne ved at spille golf. Indimellem blander dyrene sig dog...

Nick Carlson vandt Next Golf Tour på Innisbrook efter drama

Med bl.a. et holet slag fra 270 meter efter et drop vandt Nick "Bump" Carlson den sjette og sidste regulære Next Golf Tour turnering...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk