PopulærtPGA TourSe de bedste øjeblikke fra 16. hul under WM Phoenix Open 2023

Se de bedste øjeblikke fra 16. hul under WM Phoenix Open 2023

16. hul på TPC Scottsdale er ét af de meste ikoniske og kendt for de mange tusinde tilskuere på tribunerne, der er bygget hele vejen rundt om hullet.

Med op mod 20.000 samlet omkring hullet er der liv og glade dage. I videoen ovenfor har PGA Tour samlet nogle af de bedste, og også højeste, øjeblikke fra 16. hul under WM Phoenix Open 2023, der blev vundet af Scottie Scheffler. Det er også blevet en tradition, at det fejres når selve hullet skal flyttes på hullet.

Plads til op mod 20.000 tilskuere på hullet 

Der er godt 16.000 sæder omkring det populære par-3 hul, og dertil kommer ståpladser, så der kan være omkring 20.000 ved hullet. Til sammenligning er der 14.979 sæder på Wimbledon Centre Court.

De fleste siddepladser er i de såkaldte Skyboxes, hvor man skal have særlige VIP billetter for at få adgang, mens næsten 3.750 kan bruges af alle med almindelige billetter. Eller rettere dem som kommer først, for der er kamp om pladserne, som det også kan ses i videoen ovenfor..

16. hul på TPC Scottsdale under Waste Management Phoenix Open

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Cara Gorlei vandt Jabra Ladies Classic

28-årige Cara Gorlei fra Sydafrika vandt sin første professionelle sejr i Jabra Ladies Classic på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour. Linette Holmslykke begyndte finaledagen på...

Reglerne for cuttet i Masters 2024

Op til Masters 2020 blev cut-reglen ændret, så det er top-50 og lige, der klarer cuttet efter anden runde. Den såkaldte ti-slagsregel er afskaffet. Fra...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk