Cutter & Buck TourNordic Golf League 2023 sæsonen begynder på Empordà Golf

Nordic Golf League 2023 sæsonen begynder på Empordà Golf

Den svenske MoreGolf Mastercard Tour, der som den danske ECCO Tour er en del af Nordic League, begynder sæsonen på Empordà Golf Club i Costa Brava, Spanien. Næsten 30 danskere er med i den første turnering, som spilles fra fredag til søndag.

Der spilles to turneringer med GolfStar Winter Series I fra den 17. – 19. februar efterfulgt af GolfStar Winter Series II fra den 21. – 23. februar. Begge spilles således over tre runder og de første dage skiftevis på på Empordà Links og Empordà Forest inden finalerunde.

Op mod 156 spillere er med i turneringerne, hvor top-45 og lige klarer cuttet efter anden runde, Begge har en præmiesum på 625.000 SEK svarende til ca. 420.000 danske kroner eller 56.000 €.

Empordà har været vært for en række store turneringer for amatører og professionelle på Challenge Touren og DP World Tour Tourskolen. Senest med Empordá Challenge som Liam Johnston vandt i juni 2022. I efteråret 2021 vandt Julien Brun Empordá Challenge og Daniel Hillier vandt Challenge Costa Brava foran Marcus Helligkilde på 2. pladsen.

Empordà Golf – Foto: PR
Designet af von Hagge, Smelek & Baril

Der er to baner på Empordà Golf. Både Links og Forrest er designet af von Hagge, Smelek & Baril, som i Danmark har tegnet Lyngbygaard Golf og Stensballegaard Golf. Begge baner har gennemgået en omfattende renovering de seneste år, ligesom der er sket store forandringer på hotellet Hotel Terraverda, der ligger ved banen.

Von Hagge, Smelek & Baril er også kendt for bl.a. Ryder Cup 2018 banen Le Golf National i Paris, Anfi Tauro på Gran Canaria samt Les Bordes og Royal Mougins i Frankrig.

Empordà Golf Club ligger i Costa Brava regionen 30 minutter fra Girona.

GolfStar Winter Series I, leaderboard

www.empordagolf.com

www.hotelterraverda.com

Empordà Golf – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk