I næste uge spiller Tiger Woods sin første turnering i PGA Tourens 2018-19 sæson, da han som ventet er med i Farmers Insurance Open på Torrey Pines fra den 24. – 27. januar. En turnering han har vundet hele syv gange i karrieren og senest i 2013.

Der er et stærkt felt med bl.a. Justin Rose, Rory McIlroy, Jordan Spieth, Jon Rahm, Rickie Fowler, Xander Schaffele og Tony Finau. Jason Day er forsvarende mester, da han vandt efter et langt omspil sidste år.

Eurosport 2 og GOLFTV sender direkte. Sendetider vil fremgå af www.19hul.dk/tv i næste uge.

Udover Farmers Insurance Open har Tiger også bekræftet sin deltagelse i Genesis Open fra den 14. – 17. februar. Det er heller ingen overraskelse, da det er Tigers eget selskab, TGR Live, som arrangerer Genesis Open, der også støtter Tigers velgørende TGR fond. Tiger er således vært, som han også er det for Hero World Challenge.

Tiger Woods efter sejren i Farmers Insurance Open 2013 – Foto: golfsupport.nl
Tiger har ni sejre på Torrey Pines

43-årige Tiger har vundet Farmers Insurance Open (tidligere Buick Invitational) hele syv gange i karrieren og senest i 2013. Det var også på Torrey Pines, at Tiger vandt US Open 2008, som er den seneste af hans 14 major sejre.

Den sidste af Tigers ni sejre på Torrey Pines var da han som 15-årig amatør vandt Junior World Championship 1991 i aldersgruppen 15 – 17 år.

Tigers har aldrig vundet Genesis Open på Riviera

Genesis Open, som tidligere hed Northern Trust Open, er den turnering Tiger har spillet flest gange uden at vinde. Tiger har deltaget ti gange, hvoraf de otte har været på Riviera Country Club.

Det var på Riviera, at 16-årige Tiger fik sin PGA Tour debut som amatør i 1992.

Tiger vandt PGA Tour sæsonfinalen i 2018

Tiger imponerede i 2018, hvor han gjorde comeback ovenpå en længere skadespause med en sejr blandt syv top-10 placeringer i 18 PGA Tour turneringer. I december sagde Tiger, at han ikke var fysisk klar til at spille så mange turneringer, så i 2019 forventer han at spille omkring 15 turneringer.

Siden Tiger vandt sæsonfinalen Tour Championship i september har han spillet Ryder Cup med 0 point i 4 matcher, mens han blev nr. 17 og næstsidst da Jon Rahm vandt Hero World Challenge i december, der ikke tæller til PGA Tour ranglisterne.

I november tabte Tiger den stort anlagte opvisningsmatch mod Phil Mickelson som vandt 9 mio. $. Så selvom Tiger havde et meget godt 2018, så virkede han lidt træt mod slutningen af året. Nu har han haft en pause, og det bliver spændende at følge ham i 2019.

Justin Rose med FedExCup trofæet og Tiger Woods med Tour Championship trofæet i 2018 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.