PopulærtDP World TourSorte sløjfer i Dubai til ære for afdød caddie

Sorte sløjfer i Dubai til ære for afdød caddie

Der bæres sorte sløjfer under Omega Dubai Desert Classic, som det ses på billedet fra første runde af Lucas Bjerregaard.

Det sker til ære for caddien Dave Buddy Renwick, som desværre har tabt kampen mod kræft. Han blev 62 år.

Fem major sejre med tre forskellige spillere
Skotske Renwick var som caddie med til at vinde fem majors. Han er én af blot to caddies, der har præsteret vinde majors med tre forskellige spillere. Den anden er engelske Dave Musgrove.

Dave Buddy Renwick gik i en årrække José María Olazábal, som han bl.a. vandt Masters 1994 sammen med. Året efter var han caddie for Steve Elkington, da han vandt US PGA Championship 1995.

Ni PGA Tour sejre i 2004!
Størst succes havde Renwick sammen med Vijay Singh, der vandt US PGA Championship 1998 og 2004 samt Masters 2000 med Dave Renwick på bag’en.

I 2004 vandt makkerparret hele ni PGA Tour turneringer, og i september 2004 overtog Vijay Singh førstepladsen på verdensranglisten fra Tiger Woods.

Renwick var bl.a. også caddie for Lee Westwood, og i foråret 2011 gik han for Thorbjørn Olesen.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk