Thomas Pieters fik 500 chancer for hole-in-one

Thomas Pieters er den fjerde, som har forsøgt sig i Europa Tourens “Chase The Ace Hole-In-One Challenge”, hvor man får 500 forsøg til at lave hole-in-one på et par-3 hul. Se hvordan det gik i videoen ovenfor.

Det lykkedes ikke for Edoardo Molinari i 2017, og heller ikke for Brandon Stone i 2018, mens det lykkedes for Andy Sullivan at lave en hole-in-one tidligere på året i sit 230. forsøg

Thomas Pieters fik 500 forsøg på det 151 meter lange 2. hul på Olgiata Golf Club, der var vært for Italian Open. Det starter stille og roligt, men som vi også har set tidligere, bliver Pieters også frustreret undervejs.

Om det lykkedes for Pieters at lave en hole-in-one vil vi ikke afsløre her, men se selv i videoen ovenfor.

Pieters har vundet fire gange på Europa Touren og World Cup

27-årige Thomas Pieters har vundet fire gange på Europa Touren med sejre i D+D Real Czech Masters 2015, KLM Open 2015, Made in Denmark 2016 og D+D Real Czech Masters 2019. Derudover vandt han ISPS Handa World Cup of Golf 2018 sammen med Thomas Detry.

Han fik et wild card til Ryder Cup 2016, hvor han blev europæisk topscorer med 4 point i 5 matcher.

Chancerne for hole-in-one er ca. 1 til 2.500 for en Europa Tour spiller

Chancen for at en gennemsnitlig golfspiller laver hole-in-one er omkring 1 til 100.000, mens det for en Europa Tour pro snarere er 1 til 2.500, da de slår bedre slag. Hvis man forsøger igen og igen på samme hul, må chancerne alt andet lige blive større, da man så får mulighed for at slå efter samme hul flere gange.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.