Brandon Stone fik 500 chancer for hole-in-one

Seks gange har 25-årige Brandon Stone fra Sydafrika lavet en hole-in-one, men kan han gøre det, hvis han får 500 forsøg på samme 168 meter lange par-3 hul?

Sidste år lavede man “forsøget” med Edoardo Molinari, og nu har man så stillet samme udfordring til Brandon Stone, som man kan se det i videoen ovenfor.

Chancen for at en gennemsnitlig golfspiller laver hole-in-one er omkring 1 til 100.000, mens det for en Europa Tour pro snarere er 1 til 2.500, da de slår bedre slag. Hvis man forsøger igen og igen på samme hul, må chancerne alt andet lige blive større, da man så får mulighed for at slå efter samme hul flere gange.

Om det lykkedes for Brandon Stone skal vi ikke afsløre i teksten her, så se selv i videoen ovenfor. Men vi kan godt afsløre, at det som for Edoardo Molinari blev en krævende og mentalt meget udfordrende dag for Brandon Stone.

– Det er uden sammenligning den mest frusterende dag, jeg nogensinde har haft på en golfbane, siger Brandon Stone på et tidspunkt.

Stone har vundet på Europa Touren de seneste tre sæsoner

Brandon Stone har vundet på Europa Touren de seneste tre sæsoner med sejre i BMW SA Open 2016Alfred Dunhill Championship 2016 (tællende til 2017 sæsonen) og Aberdeen Standard Investments Scottish Open 2018.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.