Opdateret: Thomas Bjørn spiller ikke Made in Denmark, men han kommer til Himmerland og ser turneringen. Læs mere i denne artikel.

— oOo —

Thomas Bjørn er kommet til skade, og bliver desværre næppe klar til Made in Denmark presented by FREJA på Himmerland Golf & Spa Resort om to uger.

Thomas Bjørn på krykker – Foto: Twitter @thomasbjorngolf

Twitter skriver Thomas Bjørn, at skaden opstod, da han fra et fortov gik ned på vejen, hvilket er ledsaget af et billede, hvor venstre fod er i en skinne.

Videre skriver Danmarks mest vindende golfspiller, at der venter 4 – 6 ugers genoptræning, og at han nu vil se alle 8 sæsoner af den populære Game of Thrones serie (GOT).

På Europa Tourens hjemmeside står Thomas Bjørn fortsat på deltagerlisten til Made in Denmark, men det synes desværre usandsynligt, at han når at blive klar til at være med i Himmerland fra den 23. – 26. maj.

Thomas Bjørn var oprindeligt også tilmeldt denne uges Betfred British Masters hosted by Tommy Fleetwood, men trak sig inden startlisten blev lavet.

Det er endnu uvist, hvornår Thomas Bjørn bliver klar til at spille turneringsgolf igen, men med 4 – 6 ugers pause bliver det formentlig tidligst ved BMW International Open, som spilles fra den 20. juni.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.