PopulærtDP World TourThomas Bjørn og Søren Hansen er to slag fra førstepladsen

Thomas Bjørn og Søren Hansen er to slag fra førstepladsen

Nordea Masters er tilbage på Bro Hof Slott GC i Stockholm, hvor Thomas Bjørn og Søren Hansen er bedste danskere efter første runde.

De to er på en delt 15. plads i -3, hvilket blot er to slag fra førstepladsen, da der er meget tæt i toppen. I mandags kvalificerede Søren Hansen sig til US Open, og mon ikke den fornyede selvtillid var medvirkende til den gode runde.

Joachim B Hansen kom også godt fra start med en runde i -2, der giver ham en 27. plads.

Jeff Winther og Lasse Jensen er nr. 63 i par, Morten Ørum Madsen nr. 79 i +1 og Lucas Bjerregaard nr. 102 i +2.

Seks spillere på en delt førsteplads i -5
Der er meget tæt i toppen, hvor Clément Berardo, Andrew Johnston, Sébastian Gros, Scott Henry, Marc Warren og Florian Frtitsch deler føringen i -5.

Hele otte spillere er blot ét slag efter på en delt 7. plads i -4 og blandt dem Lee Westwood, Ross Fisher, Matthew Fitzpatrick, Mikko Ilonen og Joel Sjöholm.

Svenske Sjöholm på den delte 7. plads fik først en plads i feltet i mandags, men han hastede til Stockholm fra sin bopæl i Göteborg.

Alex Noren, der vandt turneringen på PGA Sweden National i Skåne sidste år og på Bro Hof i 2011, er nr. 15 i -3. Derimod er Henrik Stenson på en skuffende 63 plads i par.

Der spilles også om en plads i The Open
Nordea Masters er en del af The Open Qualifyind Series, så den bedste i top-5, som ikke i forvejen er kvalificeret, får en plads i The Open, som spilles på Royal Troon fra den 14. – 17. juli.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv. Se starttider for anden runde i denne artikel.

Nordea Masters, leaderboard

Bro Hof Slott GC
Bro Hof Slott GC

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk