Nordea Masters er tilbage på Bro Hof Slott GC i Stockholm, hvor Thomas Bjørn og Søren Hansen er bedste danskere efter første runde.

De to er på en delt 15. plads i -3, hvilket blot er to slag fra førstepladsen, da der er meget tæt i toppen. I mandags kvalificerede Søren Hansen sig til US Open, og mon ikke den fornyede selvtillid var medvirkende til den gode runde.

Joachim B Hansen kom også godt fra start med en runde i -2, der giver ham en 27. plads.

Jeff Winther og Lasse Jensen er nr. 63 i par, Morten Ørum Madsen nr. 79 i +1 og Lucas Bjerregaard nr. 102 i +2.

Seks spillere på en delt førsteplads i -5
Der er meget tæt i toppen, hvor Clément Berardo, Andrew Johnston, Sébastian Gros, Scott Henry, Marc Warren og Florian Frtitsch deler føringen i -5.

.
.

Hele otte spillere er blot ét slag efter på en delt 7. plads i -4 og blandt dem Lee Westwood, Ross Fisher, Matthew Fitzpatrick, Mikko Ilonen og Joel Sjöholm.

Svenske Sjöholm på den delte 7. plads fik først en plads i feltet i mandags, men han hastede til Stockholm fra sin bopæl i Göteborg.

Alex Noren, der vandt turneringen på PGA Sweden National i Skåne sidste år og på Bro Hof i 2011, er nr. 15 i -3. Derimod er Henrik Stenson på en skuffende 63 plads i par.

Der spilles også om en plads i The Open
Nordea Masters er en del af The Open Qualifyind Series, så den bedste i top-5, som ikke i forvejen er kvalificeret, får en plads i The Open, som spilles på Royal Troon fra den 14. – 17. juli.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv. Se starttider for anden runde i denne artikel.

Nordea Masters, leaderboard

Bro Hof Slott GC
Bro Hof Slott GC

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.