Trods barske vejrudsigter dukkede der 7 forventningsfulde unge spastikere og flere forældre op, da DGU, Sports for Brains og Hørsholm Golf holdt åbent hus i lørdags. Målgruppen var børn og unge med CP (Spasticitet) og fælles for dem alle var et stor ivrighed og gå-på-mod.

DGU´s paragolfkonsulent Jesper Hviid var også til stede og udtaler:

– Nu vil  nogen nok hævde at 7 unge potentielle golfspillere ikke lyder så imponerende, men paragolf er jo en lille “niche” i golf Danmark – og den vokser stille og roligt. Arrangementet her i Hørsholm er vores første forsøg på at henvende os til en lille specifik målgruppe, og det er på den baggrund, at vi vurderer det som en succes. Vi vil helt klart overveje at afprøve konceptet andre steder i landet, og vi hører gerne fra klubber som kunne være interesseret i at være værter.

Foto: Jesper Hviid

Selve instruktionen stod klubbens pro Peter Jeppesen for sammen med to af vore unge CP-spillere – Anders fra Helsingør og Carl Christian fra Rungsted. De 7 unge forstod at holde Peter godt beskæftiget i de godt 2 timer som arrangementet varede. Der var dog også tid til lidt “blærerøvs”-tricks undervejs som imponerede de unge. Efter 2 timer på range og putting green var alle godt forfrosne og derfor gjorde den varme kakao ekstra godt som afslutning på en god formiddag. Sports for Brains og DGU sluttede af med at takke Hørsholm Golf for at stille faciliteter og træner til rådighed. Hørsholm Golf gjorde også opmærksom på at de stadig tilbyder at godkendte Paragolf-spillere kan spille banen gratis mod fremvisning af EDGA-spillerlicens.

Foto: Jesper Hviid

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.