PGA Tour ChampionsWoody Austin vandt efter omspil

Woody Austin vandt efter omspil

For en måned siden vandt Woody Austin sin første Champions Tour sejr, og søndag kunne han føje endnu en titel til CV’et.

Austin gik finalerunden af Mitsubishi Electric Classic i -8, og sluttede i -11 sammen med Wes Short Jr. Med en par på andet omspilshul vandt Woody Austin turneringen.

Paul Goydos blev nr. 3 i -10, mens Miguel Angel Jiménez, Colin Montgomerie, Joey Sindelar og Tom Lehman delte 4. pladsen i -9.

Bernhard Langer blev nr- 11 i -6, Tom Watson nr. 17 i -4, Todd Hamilton nr. 30 i -1 og Jesper Parnevik nr. 53 i +4.

Mitsubishi Electric Classic, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk