AnbefaletThomas Bjørn: - Jeg er ikke din helt

Thomas Bjørn: – Jeg er ikke din helt

Europa Touren har lavet videoen nedenfor, hvor en lang række golfspillere hylder sundhedspersonale og de mange andre, som er nødt til at arbejde under coronavirus pandemien.

Mange ser op til de professionelle golfspillere, som i disse måneder ikke kan spille turneringer. Det er selvfølgelig træls og ærgerligt, men i det store billede er golf ikke vigtigt.

– Jeg er ikke din helt, siger Rory McIlroy, Sergio Garcia, Henrik Stenson, Lee Westwood, Tommy Fleetwood, Thomas Bjørn, Justin Rose, Thomas Bjørn, Jon Rahm og flere andre.

Budskabet er, at deres helte er de samme vores helte, og at vi alle skal hjælpe, ved at bakke op og følge myndighedernes anvisninger i denne svære tid.

Our Heroes – World Health Organization

To our heroes. Thank you.

Slået op af European Tour i Lørdag den 28. marts 2020

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

Verdensranglisterne, 15. april 2024

Scottie Scheffler udbyggede sin føring som verdens bedste med sin anden Masters sejr på tre år. Og Ludvig Åberg er nu helt fremme på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk