Epson TourTherese er i top-20 inden finalerunden

Therese er i top-20 inden finalerunden

Therese O’Hara er klar til finalerunden af Symetra Classic, mens Stephanie Bertelsen missede sit femte cut i træk.

Therese O’Hara fik en god sæsomnstart på Symetra Tour med en 6., 7. og 21. plads i de første tre turneringer. I de seneste to har hun dog misset cuttet, men nu er hun tilbage på sporet og klar til finalerunden af Symetra Classic.

Efter første runde i par lavede Therese tre birdies og en bogey i anden runde, så hun er nr. 20 i -2 inden finalerunden.

Stephanie fik også en fin sæsonstart med et klaret cut og en 47. plads i sin første turnering. Siden er det nu blevet til fem missede cuts i træk. Med en anden runde i +3 sluttede hun i samlet +6, hvilket var fem slag fra cutgrænsen.

Dye fører i -10
Kendall Dye fører i -10 foran Augusta James i -9 og Erica Popson i -6.

Sagstrom missede cuttet
Svenske Madelene Sagstrom har været helt suverænt i sæsonstarten. I fem turneringer har hun haft to sejre, en 2. plads, en 3. plads samt en 5. plads!

Efter runder i +2 og +1 er hun dog ikke med i finalerunden i denne uge.

Symetra Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

David Toms vandt The Galleri Classic – anden sejr i år

56-årige David Toms vandt The Galleri Classic, så han har vundet to af sæsonens seks turneringer på PGA Tour Champions. Inden finalerunden førte David Toms...

Celine Boutier vandt LPGA Drive On Championship

Celine Boutier fra Frankrig vandt LPGA Drive On Championship, hvor Emily K Pedersen blev bedste dansker. Efter anden runde var Emily K Pedersen med helt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk