Therese O’Hara er klar til finalerunden af Symetra Classic, mens Stephanie Bertelsen missede sit femte cut i træk.

Therese O’Hara fik en god sæsomnstart på Symetra Tour med en 6., 7. og 21. plads i de første tre turneringer. I de seneste to har hun dog misset cuttet, men nu er hun tilbage på sporet og klar til finalerunden af Symetra Classic.

Efter første runde i par lavede Therese tre birdies og en bogey i anden runde, så hun er nr. 20 i -2 inden finalerunden.

Stephanie fik også en fin sæsonstart med et klaret cut og en 47. plads i sin første turnering. Siden er det nu blevet til fem missede cuts i træk. Med en anden runde i +3 sluttede hun i samlet +6, hvilket var fem slag fra cutgrænsen.

Dye fører i -10
Kendall Dye fører i -10 foran Augusta James i -9 og Erica Popson i -6.

.
.

Sagstrom missede cuttet
Svenske Madelene Sagstrom har været helt suverænt i sæsonstarten. I fem turneringer har hun haft to sejre, en 2. plads, en 3. plads samt en 5. plads!

Efter runder i +2 og +1 er hun dog ikke med i finalerunden i denne uge.

Symetra Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.