Epson TourTherese i par efter første runde på Symetra Tour

Therese i par efter første runde på Symetra Tour

Therese O’Hara er indenfor cutgrænsen, mens Stephanie Bertelsen skal spille sig op for at klare cuttet i Symetra Classic.

Therese lavede to birdies og to bogeys for en runde i par, der placerer hende som nr. 42, mens Stephanie er nr. 96 i +3 efter én birdie, to bogeys og en dobbeltbogey.

Den projekterede cutgrænse ligger på par.

Tyske Isi Gabsa fører i -5 foran Augusta James, Marissa Steen, Emma de Groot, Mindy Kim og Susy Benavides i -4.

Sagstrom skal også kæmpe for cuttet
Svenske Madelene Sagstrom har været helt suverænt i sæsonstarten. I fem turneringer har hun haft to sejre, en 2. plads, en 3. plads samt en 5. plads!

Hun er dog noget længere i denne uge, da en runde i +2 kun rækker til en 82. plads.

Symetra Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF på Asian Tour. Der blev spillet om 1 mio. $ på Riyadh Golf Club, og turneringen...

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk