Epson TourTherese i par efter første runde på Symetra Tour

Therese i par efter første runde på Symetra Tour

Therese O’Hara er indenfor cutgrænsen, mens Stephanie Bertelsen skal spille sig op for at klare cuttet i Symetra Classic.

Therese lavede to birdies og to bogeys for en runde i par, der placerer hende som nr. 42, mens Stephanie er nr. 96 i +3 efter én birdie, to bogeys og en dobbeltbogey.

Den projekterede cutgrænse ligger på par.

Tyske Isi Gabsa fører i -5 foran Augusta James, Marissa Steen, Emma de Groot, Mindy Kim og Susy Benavides i -4.

Sagstrom skal også kæmpe for cuttet
Svenske Madelene Sagstrom har været helt suverænt i sæsonstarten. I fem turneringer har hun haft to sejre, en 2. plads, en 3. plads samt en 5. plads!

Hun er dog noget længere i denne uge, da en runde i +2 kun rækker til en 82. plads.

Symetra Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (1)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Golfens pilgrimme tager nu ikke til...

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk