Mandag den 13. juni spilles årets The Scandinavian Challenge presented by Danders & More og RHB Development, og igen i år er størstedelen af de danske tourprofiler med i turneringen.

Opbakningen til Golf Business Partners The Scandinavian Challenge fra de bedste danske golfspillere er igen i år stor, og flere af DP World Tour profilerne er med på The Scandinavian.

De i alt 29 professionelle spillere kæmper om i alt 275.000 kroner med 100.000 kroner til vinderen. Derudover spilles der igen i år Vestas Par 5 Challenge, hvor den laveste score på de fem par 5 huller belønnes med hele 40.000 kroner. Sidste år var Martin Leth Simonsen bedst på de fem par 5 huller, og gik hjem med den ekstra bonus.

Martin Simonsen – Foto: golfsupport.nl

I år stiller Joachim B. Hansen, Niklas Nørgaard Møller og Marcus Helligkilde alle til start, og udgør DP World Tour delen af feltet, mens Martin Leth Simonsen, Peter Launer Bæk og Oliver Hundebøll kommer direkte fra ugens opgave på Challenge Tour i Spanien.

– Jeg er virkelig glad og stolt over den opbakning spillerne og vores sponsorer giver til The Scandinavian Challenge år efter år, og jeg er stolt over, at vi igen kan præsentere et så godt felt, siger Thomas Stuer-Lauridsen fra Golf Business Partner.

.
.

På Nordic League har danskerne domineret i den første halvdel af sæsonen, og alle de syv danske professionelle vindere fra i år er med mandag på The Scandinavian, sammen med en række andre danske profiler fra Nordic League.

Det betyder, at vi skal se Nicolai Tinning, John Axelsen, Sebastian Friedrichsen, Jeppe Kristian Andersen, August Høst, Nicolai Nøhr Madsen og Mathias Gladbjerg i kamp om de 100.000 kroner.

Sidste år delte tre spillere førstepladsen, da Corona restriktioner ikke gjorde det muligt at afvikle omspillet, så Nicolai Tinning, Martin Leth Simonsen og Morten Ørum Madsen kommer alle som forsvarende mestre.

Der spilles gunstart fra kl. 13.30 på The Scandinavian Old Course.

Nicolai Tinning – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.