LIV GolfSe højdepunkter fra finalerunden af LIV Golf Invitational London

Se højdepunkter fra finalerunden af LIV Golf Invitational London

Se højdepunkter fra finalerunden af LIV Golf premieren i London, hvor 48 deltagere spillede tre runder uden cut om 25 mio. $.

Charl Schwartzel vandt både individuelt og med sit hold, så samlet får han 4,75 mio. $ svarende til 33,5 mio. danske kroner. Turneringen anklages for at være sportswashing af Saudi Arabien, hvilket der kan læses mere om nederst i denne artikel.

Der var 20 mio. $ i den individuelle turnering og 5 mio. $ i holdturneringen.

Holdet Stinger GC vandt en suveræn sejr på 14 slag foran Chrushers GC. Vinderholdet bestod da også af top-3 i den individuelle turnering, Charl Schwartzel, Hennie Du Plessis og Branden Grace samt Louis Oosthuizen på 10. pladsen.

LIV Golf Invitational London, resultat

Jens Kristian Thysted vandt Bravo Tours Open by Enjoy Resorts

Nyprofessionelle Jens Kristian Thysted vandt Bravo Tours Open by Enjoy Resorts, som var årets første ECCO Tour turnering i Danmark efter to turneringer i...

Verdensranglisterne, 22. april 2024

Scottie Scheffler udbyggede sin føring med endnu en sejr, Wyndham Clark er nu nr. 3 mens Ludvig Åberg er bedste skandinav på en 6....