ECCO TourSyv nye danskere klar til ECCO Tour 2024

Syv nye danskere klar til ECCO Tour 2024

Syv danskere klarede sig videre fra Nordic Golf League Q-School Final Stage 2023. Kvalifikationen foregik på Rya Golfklubb hvor 93 mand stillede til start i kampen om 31 pladser. Vi har tidligere beskrevet, at der var 25 pladser på spil, men da der ikke har været indledende kvalifikation i Norge og Finland, var der lidt ekstra pladser at spille om i finalen. Top 31 og lige med får en fin kategori på Nordic League i 2024.

Kvalifikationsfinalen gik over 36 huller, og efter første dag så det ikke alt for godt ud for mange af de 17 danske deltagere. Heldigvis var der god dansk fremgang på anden runde. Bedste dansker blev Simon Bukrinsky på 3. pladsen. Bukrinsky endte med en samlet score i par og blev kun overgået af to svenske amatører, Simon Hovdal og Didrik Ringvall Bengtsson.

De syv danskere klarede sig videre fra Nordic Golf League Q-School Final Stage 2023 – Foto: Skrærmbillede

Det blæste hårdt det meste af dagen på Rya Golfklubb, hvor finalen blev afviklet. På den baggrund er det værd at fremhæve Jacob Worm Agerschou fra Stensballegaard, der var bedste mand på dagens runde med en imponerende score i 67 slag, tre slag under banens par. Det gav et avancement på hele 52 pladser og dermed en billet til Nordic League 2024. Jacob Worm Agerschou vandt i øvrigt Q-School Stage 1 i Greve for nyligt.

Stort tillykke til alle oprykkerne!

Se alle resultater fra Nordic Golf League Q-School Final Stage 2023.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open, der var sæsonpremieren på ECCO Tour og den tredje Nordic League turnering efter to Cutter & Buck...

Jacob Jørgensen blev nr. 3 i Golf Mad Ch’ship på Pro Golf Tour

James Meyer de Beco fra Belgien vandt sin første Pro Golf Tour sejr i Golf Mad Championship på Lykia Golf Links i Tyrkiet, hvor...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk