PopulærtPGA TourHøjgaard, Åberg og Lexi Thompson er klar i Las Vegas

Højgaard, Åberg og Lexi Thompson er klar i Las Vegas

Efter en uges pause ovenpå Ryder Cup er Nicolai Højgaard klar til at spille med i denne uge PGA Tour-turnering. Han er sammen med Ryder Cup-kollegaen Ludvig Åberg to af de mest prominente navne til start. Derudover er der naturligvis masser af opmærksomhed på Lexi Thompson, der har fået en invitation, og skal prøver kræfter med mændene.  

Hele turneringen kan ses på discovery+ og Eurosport med danske kommentatorer.

Nicolai Højgaard er meget tæt på at have sikret sig sit kort til PGA Tour i 2024, men for at være helt sikker spiller han både i denne og i næste uge på PGA Tour for at sikre sig de nødvendige point. Højgaard er med i Shriners Children’s Open i Las Vegas, og skal blandt spille mod og med sin Ryder Cup-holdkammerat, Ludvig Åberg.

Åberg er efter sidste uges andenplads blandt favoritterne til at vinde, og som den unge svensker har spillet de seneste måneder, er det svært at forestille sig, at han ikke igen er med fremme. De to skandinaviske Ryder Cup spiller sammen i første og anden runde, så forhåbentlig kan de anspore hinanden til et godt resultat.

Der har naturligvis været en del fokus på Lexi Thompson op til turneringen. Hun bliver den blot syvende kvinde, der spiller med i en almindelig PGA Tour-turnering, og selv om hun er en af de mest langtslående spillere på LPGA, så får hun hænderne fulde de kommende dage.

Lexi Thompson under Solheim Cup 2023 – Foto: golfsupport.nl

Shriners Children’s Open er den tredje af syv turneringer i PGA Tourens Fall Series, hvor de spillere, der ikke nåede slutspillet i august kan tilspille sig deres kort til 2014, eller måske spille sig ind i de allerstørste turneringer i begyndelsen af året.

Sidste år vandt Tom Kim, og verdens nummer 16 er klar til sit titelforsvar. Han blev den anden koreanske vinder i træk, efter at Sungjae Im vandt i 2021.

Grundet tidsforskellen til Las Vegas sendes der helt frem til kl. 02.00 om natten, men husk, at man altid kan streame indholdet fra discovery+ når det passer én. Torsdag og fredag sendes der PGA TOUR Live fra 15.30 dansk tid, og med de mange profiler til start, er der masser af god golf at følge med i fra midt på eftermiddagen de to første dage.

Shriners Children’s Open kan følges på discovery+ (og Eurosport 2, red.)
  • Torsdag den 12.10.: 23.00 – 02.00
  • Fredag den 13.10.: 23.00 – 02.00
  • Lørdag den 14.10.: 23.00 – 02.00
  • Søndag den 15.10.: 23.00 – 02.00

Jesper Knudsen kommenterer.

Ludvig Åberg under Ryder Cup 2023 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk