PopulærtDP World TourSyv danskere tager hul på DP World Tour 2024 sæsonen

Syv danskere tager hul på DP World Tour 2024 sæsonen

Søndag blev 2023 sæsonen på DP World Tour afsluttet da Nicolai Højgaard vandt DP World Tour Championship. På torsdag begynder 2024 sæsonen med to turneringer, og syv danskere er med.

Begge turneringen er pengemæssigt blandt de mindste med hvad der svarer til henholdsvis 1,3 mio. $ i Australien og 1,1 mio. $ i Sydafrika. Der spilles om 3.000 Race to Dubai point, hvilket er det samme som i turneringer med en præmiesum på 4 mio. $, så til Race to Dubai ranglisten tæller de med samme vægt som meget større turneringer.

Kjeldsen og Axelsen er taget til Australien

I Australien spilles Fortinet Australian PGA Championship på Royal Queensland GC, hvor Søren Kjeldsen og John Axelsen er med.

John Axelsen mistede sit fulde kort og trak sig fra Tourskolen efter en dårlig start, men som nr. 118 på Race to Dubai ranglisten har han kategori 19 på DP World Tour, som kan give adgang til en række turneringer.

John Axelsen – Foto: golfsupport.nl

The Open 2022 vinderen Cam Smith, der nu spiller LIV Golf, Adam Scott, Adrian Meronk, Robert MacIntyre og Min Woo Lee er også blandt deltagerne.

Nr. 77 fra Tourskolen, Haraldur Magnus, er sidste mand i feltet, så Rasmus Neergaard Petersen, Hamish Brown, Martin Simonsen og Oliver Hundebøll har haft muligheden for at komme med, da de var bedre end ham på Tourskolen. Fra Challenge Tour ranglisten kunne Nicolai Kristensen også have deltaget, og han kunne også være kommet med i Joburg Open.

Fortinet Australian PGA Championship, deltagerliste

Fem danskere i Sydafrika

I Sydafrika gælder det Joburg Open, som Joachim B Hansen vandt i 2020 og Anders Hansen i øvrigt tilbage i 2009. Joachim vandt på Randpark GC, mens Houghton GC er vært i år.

Joachim B Hansen, Niklas Nørgaard, Søren Broholt Lind, Jonathan Gøth-Rasmussen og Jeppe Kristian Andersen er med i feltet i feltet.

Joachim B Hansen efter sejren i Joburg Open 2020 – Foto: golfsupport.nl

Blandt de øvrige deltagere kan nævnes Ockie Strydom, Adrian Otaegui, Charl Schwartzel, Thriston Lawrence, Branden Grace, Matteo Manassero og Kiradech Aphibarnrat.

Joburg Open, deltagerliste

V Sport Golf & Viaplay Total sender direkte fra begge turneringer. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Jonathan Gøth-Rasmussen med sin bror der var caddie på Final Stage af Tourskolen 2023 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Sat op til succes

To internationale og professionelle golfturneringer kommer i år til Smørum Golfklub. Det betyder, at nogle af de allerbedste golfspillere kommer til byen. Men det...

Kvinder: Penge- og pointranglister, 27. maj 2024

Morgane Metraux vandt Ladies European Tour sejr i Jabra Ladies Open, hvilket var hendes anden sejr på LET. Sofie Kibsgaard blev nr. 40, mens Cecilie...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk