KlubnytEuropa Tour vinder Jeppe Huldahl til Korsør Golf Klub

Europa Tour vinder Jeppe Huldahl til Korsør Golf Klub

Korsør Golf Klubs eliteafdeling Golf Team Korsør er forstærket betydeligt til den kommende sæson i Elitedivisionen.

Den tidligere Europa Tourspiller Jeppe Huldahl er klar til at tørne ud for Golf Team Korsør, når Danmarksturneringen går i gang i april måned. Den nu 33 årige professionelle golfspillers største triumf var, da han i 2009 på Europa Touren vandt The Celtic Manor Welsh Open. En sejr, der indbragte den nette præmiesum på 2,6 mil. kr.

For bl.a. sejren på Europa Touren modtog Jeppe Huldahl i 2009 Sportsjournalisternes pris ”Den Gyldne Golfbold”.

– Vi glæder os meget over, at Jeppe har valgt at spille for Korsør. Vi er netop rykket op i Elitedivisionen, så der er tale om en forstærkning, der forhåbentlig bidrager til en god indsats i 2016, påpeger klubbens formand Poul Møller og Sportschef Michael Jürgensen.

Også Jeppe Huldahl glæder sig til samarbejdet og til at repræsentere Golf Team Korsør.

– Jeg kender flere af spillerne på holdet, og jeg har kun hørt godt om klubben og den gode stemning, der er både i selve klubben og i eliteafdelingen. Det vil jeg gerne være en del af, udtaler Jeppe Huldahl, der 2016 ligeledes vil spille enkelte turneringer på Challenge Touren.

– Det bliver en spændende sæson i Elitedivisionen, men med en spillertrup, der ud over Jeppe Huldahl bl.a. også tæller den tidligere Europa Tourspiller Mark Haastrup, Michael Jürgensen, Peter Staalbo og Henrik S. Madsen er der visse forhåbninger, men vi må også leve med at et par af vore spillere ikke kan deltage i alle runder, idet de er på Universitet eller College i USA, påpeger Michael Jürgensen.

– Generelt har Korsør Golf Klub en stærk eliteafdeling, hvor herrerne i flere år har været placeret i enten Elite- eller 1. division. I de seneste par år er også damerne kommet med. De spiller i 2016 i 1. division, men også her er et par spiller på universitet i USA. Selvom det kan svække vores hold, så glæder vi os over, at vi år har alt i alt 5 elitespillere, der har fået mulighed for et universitetsophold i USA, slutter Korsør Golf Klubs formand Poul Møller.

Besøg klubbens hjemmeside på www.korsoergolf.dk

Korsør Golfklub
Korsør Golfklub

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Cara Gorlei vandt Jabra Ladies Classic

28-årige Cara Gorlei fra Sydafrika vandt sin første professionelle sejr i Jabra Ladies Classic på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour. Linette Holmslykke begyndte finaledagen på...

Reglerne for cuttet i Masters 2024

Op til Masters 2020 blev cut-reglen ændret, så det er top-50 og lige, der klarer cuttet efter anden runde. Den såkaldte ti-slagsregel er afskaffet. Fra...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk