Efter en lang COVID-19 pause siden februar har PGA Tour of Australasia netop genoptaget sæsonen, men den australske sommers største mesterskaber er blevet aflyst pga. COVID-19.

Australian Open og Australian PGA Championship skulle oprindeligt være spillet i slutningen af november og starten af december med sidstnævnte som en del af Europa Touren.

De blev udsat, og man arbejdede på at gennemføre dem omkring Women’s Australian Open i februar 2021. Nu er alle tre blevet aflyst som følge af COVID-19 pandemien og de usikkerheder der er omkring rejserestriktioner mv.

Australian Open spillet uafbrudt siden anden verdenskrig

Australian Open blev spillet første gang i 1904, og det er første gang siden anden verdenskrig i 1945, at turneringen aflyses.

Australian PGA Championship er også traditionsrig, men blev pga. manglende sponsorer ikke spillet i 1995, men Women’s Australian Open ikke blev spillet i 2005 og 2006.

.
.

Matt Jones vandt Emirates Australian Open 2019, mens Adam Scott vandt Australian PGA Championship. Inbee Park vandt den seneste udgave af ISPS Handa Women’s Australian Open i februar 2020.

Matt Jones efter sejren i Emirates Australian Open 2019 – Foto: golfsupport.nl

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.