Adam Scott vandt Australian PGA Championship, hvor Nicolai Højgaard missede cuttet. En turnering han også vandt i 2013.

Nicolai Højgaard var eneste dansker, som havde taget den lange rejse til Australien, og han var meget tæt på at skulle spille med i weekenden. Med en bogey på sit sidste hul, banens 9., havde han klaret cuttet, men desværre endte det for anden dag i træk med en dobbeltbogey, så han sluttede ét slag fra cutgrænsen som nr. 73 i +2, hvilket også var hans score i anden runde.

Adam Scott vandt med to slag

Inden finalerunden havde Adam Scott føringen i -10 foran Wade Ormsby i -9 samt fire spillere i -8.

39-årige Adam Scott mistede føringen undervejs, men med en birdie på 14. og en eagle på 15. hul havde han råd til en bogey på sidste hul. Efter en runde i -3 vandt Adam Scott i -13 foran Michael Hendry i -11.

Cameron Smith, Yechun Carl Yuan, Min Woo Lee, Nick Flanagan og Wade Ormsby delte 3. pladsen i -10 foran Andrew Dodt på en 8. plads i -9.

Den dobbelt forsvarende mester Cameron Smith gik +2 i første runde, men rykkede i top-10 med -7 i anden runde. Efter tredje runde i par var han nr. 12 i -5 inden finalerunden, som han gik i -2, så han blev nr. 10 i -7.

11 sejre på Europa Touren

Det var Adam Scotts 11. sejr på Europa Touren, og den første siden sejren i WGC – Cadillac Championship 2016, og før det var Masters 2013 hans seneste sejr.

På PGA Tour har han vundet 13 turneringer med WGC – Cadillac Championship 2016 og Honda Classic 2016 som de seneste to sejre.

Australian PGA Championship, resultat

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.