Søren Kjeldsen, Benjamin Poke og Nicolai Højgaard er de tre danskere i Cazoo Open supported by Gareth Bale, som spilles på Celtic Manor Resort i Wales. To af de tre danskere skal spille sammen i de første to runder.

Fodboldstjernen Gareth Bale, der er en meget ivrig golfspiller, vil gerne være med til at udbrede golfsporten endnu mere i sit hjemland Wales. Så sammen med sit managementfirma, ICM Stellar Sport, er han gået ind i turneringen, og ICM er co-promoter.

Titelsponsoren Cazoo sælger i øvrigt brugte biler online med en ambition om, at det skal være lige så let og simpelt at købe en bil online som det er er købe et hvilket som helst andet produkt. Det har de angiveligt relativ stor succes med samtidig med, at de bruger mange millioner på markedsføring heriblandt som hovedsponsor for fodboldklubberne Aston Villa og Everton, hvor deres logo er på trøjerne.

Der spilles om 1,25 mio. €, og med The Open i sidste uge og OL i næste uge, så er det småt med profiler.

Fem fra top-100 på verdensranglisten

Matt Wallace er nr. 58 på verdensranglisten og den højest rangerede i feltet. Der er fem fra top-100 med Daniel van Tonder (nr. 85), Chan Kim (94), John Catlin (97) og Aaron Rai (100).

.
.

Matthias Schmid, der blev bedste amatør i The Open, er blevet professionel og debuter i denne uge på en invitation. Han skal spille med Benjamin Poke og Nicolai Højgaard i de første to runder.

En fortsættelse af Wales Open

Turneringen er en fortsættelse af Wales Open, der blev spillet fra år 2000 – 2014. Primært som led i aftalen om, at Ryder Cup 2010 blev spillet på Celtic Manor, hvilket blev besluttet i 2001. Den blev genoptaget sidste år som ISPS Handa Wales Open, der blev vundet af Romain Langasque, mens alle syv danskere missede cuttet.

Steen Tinning vandt den første udgave af Wales Open i år 2000, mens Jeppe Huldahl vandt i 2009. Joost Luiten vandt den seneste udgave i 2014.

V Sport Golf prioriterer damernes Amundi Evian Championship, der er en major, men sidst på dagen sendes der direkte fra Cazoo Open. Det hele kan også ses på Viaplay, hvor der også er The Senior Open med Thomas Bjørn i feltet. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Tidsforskellen er -1 time, og nedenfor ses alle starttider for de første to runder i dansk tid. Alle begynder på 1. hul begge dage.

Torsdag / Fredag

11:21 / 15:33 – Steven Brown – Søren Kjeldsen – Rhys Enoch
11:32 / 15:44 – Nicolas Colsaerts – Ross McGowan – Scott Hend
11:43 / 15:55 – Aaron Rai – Justin Harding – Laurie Canter
11:54 / 16:06 – Adrian Otaegui – John Catlin – Ross Fisher

15:22 / 10:59 – Benjamin PokeNicolai Højgaard – Matthias Schmid
15:33 / 11:10 – Renato Paratore – Marc Warren – Nicolai von Dellingshausen
15:44 / 11:21 – Alexander Levy – James Morrison – Jack Senior
15:55 / 11:32 – Mattt Wallace – Sam Horsfield – Calum Hill
16:06 / 11:43 – Wade Ormsby – Matthew Southgate – Bradley Dredge
16:17 / 11:54 – Mikko Korhonen – Daniel van Tonder – Connor Syme

Cazoo Open supported by Gareth Bale, starttider

Cazoo Open supported by Gareth Bale, leaderboard

Fodboldstjernen Gareth Bale – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.