Kort før jul blev det tradtionsrige Sport 2021 sportsgalla i Herning aflyst på grund af corona, men nu gennemføres det alligevel, men dog som et TV show.

Sport 2021 bliver sendt på DR1 og DRTV fredag den 21. januar klokken 21:30, og ikke den 8. januar som oprindeligt planlagt.

– Selv om vi ikke kan præsentere et show, som det, vi var i gang med at planlægge, mener vi, at vi har fundet en form, hvor de mange fantastiske sportspræstationer i 2021 får den hyldest de fortjener, samtidig med at vi får uddelt årets sportspriser, siger DR underdirektør Anders Kern Boje, der er ansvarlig for sporten i DR, i en pressemeddelelse.

Med Tina Müller som vært vil der være en række indslag fra de store og bevægende øjeblikke fra det forgangne sportsår med blandt andet VM i herrehåndbold, fodbold-EM, Tour de France, OL og de Paralympiske Lege. Som seer vil man også komme på besøg hos nogle af de sportsnavne, som var med til at gøre 2021 til et helt uforglemmeligt sportsår.

Undervejs bliver der uddelt sportspriser, og et nyt meldem bliver optaget i Hall of Fame.

.
.

Sport 2021 er et samarbejde mellem DR, MCH, DIF, Team Danmark og Sport One.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.