Opdateret: Sport 2021 gennemføres alligevel, men som et tv show den 21. januar.

— oOo —

Golf skulle utvivlsomt have været en del af det tradtionsrige Sport 2021 sportsgalla i Herning, men det er aflyst på grund af corona.

Sport 2021 skulle afholdes i Jyske Bank Boxen i Herning lørdag den 8. januar. Med de tiltag der er taget for at hindre spredningen af corona, har man dog aflyst for andet år i træk, da det ikke kan gennemføres som planlagt.

Showet har siden begyndelsen af 00’erne været afholdt med op mod 10.000 feststemte tilskuere og en million tv-seere på DR som et samarbejde mellem DR, MCH, DIF, Team Danmark og Sport One. DR forventer fortsat at markere sportsåret 2021, men det bliver først senere og i en anden form.

.
.

– Det er stadig vores ambition at fejre de mange fantastiske sportspræstationer i 2021 og uddele sportspriser, men hvornår og hvordan ved vi endnu ikke. Allerede nu arbejder vi på højtryk for et alternativ, siger Anders Kern Boje, underdirektør med ansvar for sporten i DR, i en pressemeddelelse.

Et historisk godt golfår

2021 går over i historien som ét af de bedste år for dansk golf ikke blot hvad angår resultater for de bedste amatører og professionelle, men også for en medlemvækst der giver det højeste antal golfspillere i Danmark nogensinde.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.