Se alle holes-in-one på Europa Touren i 2021

I videoen ovenfor ses alle holes-in-one på Europa Touren, nu DP World Tour, i 2021, som blev optaget til tv heriblandt dansk-amerikanske Trevor Simsby, der lavede hole-in-one i WGC – Workday Championship at The Concession.

Tre danske holes-in-one blev ikke optaget

Der var flere end dem man ser, men de blev så ikke optaget til tv. Vi har regnet os frem til, at der var 29 holes-in-one i alt i 2021, og blandt dem tre af danskere som desværre ikke blev optaget til tv.

Joachim B Hansen lavede hole-in one i Saudi International powered by SoftBank Investment Advisers og igen i BMW PGA Championship, mens John Axelsen lavede hole-in-one i Made in HimmerLand presented by FREJA.

Joachim B Hansen var ikke den eneste med to holes-in-one, da det også lykkedes for Alexander Levy, Toby Tree og Joost Luiten, så de var fire med to holes-in-one.

To lavede hole-in-one på par-4 huller: Kyongjun Moon på et par-4 hul i Kenya Savannah Classic supported by Absa og Vincent Norrman under BMW International Open.

.
.

I videoen er der holes-in-one fra WGC turneringer, men ikke fra majors.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.