PopulærtPGA TourSpieth, Hovland og Gareth Bale er hovednavnene på Pebble Beach

Spieth, Hovland og Gareth Bale er hovednavnene på Pebble Beach

Det er tid til den traditionsrige AT&T Pebble Beach Pro-Am, hvor PGA Touren har besøg af en lang række kendisser fra sportens og kulturens verden, på de tre fantastiske golfbaner på Monterey halvøen. De kvindelige europæiske golfspillere tager hul på deres sæson i Kenya og discovery+ er med alle fire dage.

Begge turneringer kan ses på discovery+ med danske kommentatorer.

AT&T Pebble Beach Pro-Am har altid været fyldt med store stjerner, og sådan er det naturligvis også her i 2023. Ud over de mange skuespillere, musikere, og primært amerikanske sportsstjerner, så tiltrækker Gareth Bale sig nok mest opmærksomhed blandt amatørerne. Bale indstillede sin fodboldkarriere for et par uger siden, og er nu klar til at spille med i den traditionsrige turnering.

Walisiske Bale elsker at spille golf, og har spillet rigtig meget gennem sin professionelle fodboldkarriere, så det bliver spændende at se hvordan han klarer sig i selskab med alle PGA Tour-profilerne.

Først og fremmest er AT&T Pebble Beach Pro-Am jo en PGA TOUR turnering, og her rettes de fleste øjne på Jordan Spieth, Viktor Hovland og Matt Fitzpatrick. Spieth har vundet turneringen før, men det er efterhånden seks år siden, at han vandt AT&T Pebble Beach Pro-Am. Til gengæld sluttede han på andenpladsen i fjor, så hold øje med Spieth.

Viktor Hovland spiller for første gang siden Tournament of Champions, og nordmanden har gode minder fra Pebble Beach. Det var den bane han vandt sin US Amateur titel på tilbage i 2018. Normanden får selskab af både Ryder Cup kaptajn Luke Donald og sidste år US Open vinder, Matt Fitzpatrick, så et par de europæiske profiler bliver spændende at følge i denne uge.

Som altid spilles der på tre baner, Spyglass Hill, Monterey Peninsula og selvfølgelig Pebble Beach hvor også finalerunden afvikles. Der er PGA Tour Live sending fra 17.30 hver dag inden hovedsendingen begynder kl. 21.00 og 19.00 i weekenden.

Ladies European Tour indleder sæsonen i Kenya i denne uge, og discovery+ sender direkte alle fire dage. Smilla Sønderby, Linette Holmslykke og debutanten Amalie Leth-Nissen er med fra Danmark. Kenya Magical Open kan ses torsdag, fredag og lørdag fra 13.30 – 16.30, mens finalerunden sendes søndag fra 12.00 -15.00.

AT&T Pebble Beach Pro Am kan følges på discovery+ (og Europsort 2, red.)

Torsdag den 2.2.: 21.00 – 00.00
Fredag den 3.2.: 21.00 – 00.00
Lørdag den 4.2.: 19.00 – 01.00
Søndag den 5.2.: 19.00 – 00.30

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk