Challenge TourChallenge Tourens 2023 sæson

Challenge Tourens 2023 sæson

Der spilles om flere penge end nogensinde før på Challenge Touren, hvor 2023 sæsonen kommer består af mindst 29 turneringer i 18 forskellige lande.

Mindst 8,2 mio. € spilles der om i de 29 turneringer, hvor den første er Bain’s Whisky Cape Town Open i Sydafrika fra den 2. februar. Det er den første fire turneringer i Sydafrika, som arrangeres i samarbejde med Sunshine Tour.

Derefter er der knap en måneds pause inden der i slutningen af marts spilles to turneringer i Indien. Og så igen næsten en måneds pause inden der spilles Abu Dhabi Challenge, som er den første turneringen i Mellemøsten siden 2018. Ugen efter er der endnu en turnering i Mellemøsten, men navn og spillested er dog endnu ikke offentliggjort.

Den 11. maj kommer Challenge Touren til Europa, hvor Challenge de España er den første af 20 turneringer på 22 uger i 15 forskellige europæiske lande.

I Danmark fra den 25. – 28. maj

Den danske Copenhagen Challenge presented by Ejner Hessel spilles på Royal Golf Club på Amager fra den 25. – 28. maj med en præmiesum på 250.000 €.

Sæsonen afsluttes endnu engang på Mallorca med Rolex Challenge Tour Grand Final supported by The R&A på Club de Golf Alcanada  fra den 2. – 5. november. Top-45 på ranglisten er kvalificeret til sæsonfinalen, og top-20 på ranglisten får et DP World Tour kort.

Hele Challenge Tour kalender kan ses på europeantour.com her.

Et reklameskilt for Sydafrika op til Bains Whisky Cape Town Open 2023 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 2. oktober 2023

Ugens helt store turnering var naturligvis Ryder Cup, som Europa vandt, men der blev spillet på Asian Tour og Nordic League. Jaco Ahlers vandt Mercuries...

Kampen om kortene spidser til på Lyngbygaard

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Der resterer kun tre turneringer, og om blot to og en halv uge kan vi sætte...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk