Challenge TourChallenge Tourens 2023 sæson

Challenge Tourens 2023 sæson

Der spilles om flere penge end nogensinde før på Challenge Touren, hvor 2023 sæsonen kommer består af mindst 29 turneringer i 18 forskellige lande.

Mindst 8,2 mio. € spilles der om i de 29 turneringer, hvor den første er Bain’s Whisky Cape Town Open i Sydafrika fra den 2. februar. Det er den første fire turneringer i Sydafrika, som arrangeres i samarbejde med Sunshine Tour.

Derefter er der knap en måneds pause inden der i slutningen af marts spilles to turneringer i Indien. Og så igen næsten en måneds pause inden der spilles Abu Dhabi Challenge, som er den første turneringen i Mellemøsten siden 2018. Ugen efter er der endnu en turnering i Mellemøsten, men navn og spillested er dog endnu ikke offentliggjort.

Den 11. maj kommer Challenge Touren til Europa, hvor Challenge de España er den første af 20 turneringer på 22 uger i 15 forskellige europæiske lande.

I Danmark fra den 25. – 28. maj

Den danske Copenhagen Challenge presented by Ejner Hessel spilles på Royal Golf Club på Amager fra den 25. – 28. maj med en præmiesum på 250.000 €.

Sæsonen afsluttes endnu engang på Mallorca med Rolex Challenge Tour Grand Final supported by The R&A på Club de Golf Alcanada  fra den 2. – 5. november. Top-45 på ranglisten er kvalificeret til sæsonfinalen, og top-20 på ranglisten får et DP World Tour kort.

Hele Challenge Tour kalender kan ses på europeantour.com her.

Et reklameskilt for Sydafrika op til Bains Whisky Cape Town Open 2023 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Matt Wallace: – The Højgaards vinder majors, og jeg vil gerne være caddie

32-årige Matt Wallace vandt sin første PGA Tour sejr i Corales Puntacana Championship med ét slag foran Nicolai Højgaard. Efterfølgende uddelte den firdobbelte DP...

Kvinder: Penge- og pointranglister, 27. marts 2023

Celine Boutier vandt LPGA Drive On Championship på LPGA, hvor Emily K Pedersen blev nr. 16 og Nanna Koerstz Madsen nr. 48. Med sejren...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk