PopulærtPGA TourSpieth frem i toppen på Colonial

Spieth frem i toppen på Colonial

Anden runde af Dean & DeLuca Championship blev forsinket i 5½ time af dårligt vejr, så halvdelen af feltet er endnu ikke færdige med runden.

Bryce Molder nåede at spille 15 huller i -3 på Colonial CC, så han fører i -9 foran Webb Simpson i -8.

Jordan Spieth var rundt i -4, og deler 3. pladsen i -7 med Patrick Reed, der nåede at spille 8 huller i -2. Anirban Lahiri og Jason Dufner deler 5. pladsen i -6.

Adam Scott er i par efter 9 huller og på en delt 71. plads i +2, så med en god afslutning kan han komme med i weekenden.

Derimod er Jim Furyk i +3, Louis Oosthuizen i +4 og Ian Poulter i +10 uden mulighed for at komme med i finalerunderne.

C More Golf sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Dean & DeLuca Invitational, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final by ECCO efter omspil mod to andre spillere. Bjørn La Cour Søborg blev bedste dansker på...

Herrer: Penge- og pointranglister, 15. april 2024

Scottie Scheffler vandt Masters, og har nu vundet tre af sine seneste fire turneringer. Han blev nr. 2 i den fjerde. Scheffler var i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk