Legends TourLanger og Montgomerie er i top-3 inden finalerunderne

Langer og Montgomerie er i top-3 inden finalerunderne

Rocco Mediate udbyggede føringen i US Senior PGA Championship, men han presses lidt af bl.a. Bernhard Langer og den forsvarende mester Colin Montgomerie.

Turneringen er sæsonens første på European Senior Tour. Det er en major på begge tours, men der er et begrænset antal europæere i feltet.

Rocco Mediate gik anden runde i -5, og fører i -14 foran Gene Sauers i -10, mens Bernhard Langer, Colin Montgomerie og John DalCorobbo deler 3. pladsen i -9. Langer gik dagens bedste runde i -7.

Montgomerie har vundet de seneste to år
Colin Montgomerie har vundet turneringen de seneste to år, og jagter sin fjerde senior major, da han også vandt US Senior Open 2014.

Cuttet blev par, og efter en runde i +4 sluttede Jesper Parnevik i samlet +2, så han er ikke med i weekenden. John Daly gik +3, og i +7 er han således også ude.

US Senior PGA Championship presented by KitchenAid, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk