Legends TourLanger og Montgomerie er i top-3 inden finalerunderne

Langer og Montgomerie er i top-3 inden finalerunderne

Rocco Mediate udbyggede føringen i US Senior PGA Championship, men han presses lidt af bl.a. Bernhard Langer og den forsvarende mester Colin Montgomerie.

Turneringen er sæsonens første på European Senior Tour. Det er en major på begge tours, men der er et begrænset antal europæere i feltet.

Rocco Mediate gik anden runde i -5, og fører i -14 foran Gene Sauers i -10, mens Bernhard Langer, Colin Montgomerie og John DalCorobbo deler 3. pladsen i -9. Langer gik dagens bedste runde i -7.

Montgomerie har vundet de seneste to år
Colin Montgomerie har vundet turneringen de seneste to år, og jagter sin fjerde senior major, da han også vandt US Senior Open 2014.

Cuttet blev par, og efter en runde i +4 sluttede Jesper Parnevik i samlet +2, så han er ikke med i weekenden. John Daly gik +3, og i +7 er han således også ude.

US Senior PGA Championship presented by KitchenAid, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk