Korn Ferry TourSpaun vandt foran sin gode ven på Web.com Tour

Spaun vandt foran sin gode ven på Web.com Tour

Med fire birdies på de sidste 6 huller blev News Sentinel Open presented by Pilot på Web.com Tour vundet af J.J. Spaun foran Sam Ryder.

Det var den næstsidste turnering i den regulære sæson, som Spaun vandt i -26 foran Sam Ryder i -25. De to blev gode venner, da de spillede sammen på PGA Tour Canada sidste år, hvorfra de begge kvalificerede sig til Web.com Tour.

Spaun, der fyldte 26 år søndag, vandt PGA Tour Canada Order of Merit 2015. Han var allerede sikker på et PGA Tour kort næste sæson, da han i sidste uge var nr. 5 på Web.com Tour ranglisten, hvor han nu er nr. 3. Inden sejren var han den eneste i top-10 på Web.com Tour, som ikke havde vundet i denne sæson. Med sin andenplads rykkede Sam Ryder frem til en 29. plads på ranglisten.

Ryan Brehm og Rick Lamb delte 3. pladsen i -23.

News Sentinel Open presented by Pilot, resultat

Cappelen kan få PGA Tour kortet via Web.com Tour Finals
Da Sebastian Cappelen ikke deltager i de to sidste turneringer, kan han ikke nå at kvalificere sig til PGA Tour via den regulære Web.com Tour sæson. Han får dog endnu en mulighed via de fire Web.com Tour Finals turneringer, hvor der spilles om yderligere 25 kort.

Den regulære sæson afsluttes i denne uge, hvor Cappelen deltager i Made in Denmark på en invitation. Cappelen er nr. 36 på ranglisten, hvor top-25 er sikre på et PGA Tour kort. Top-75 er med i Web.com Tour Finals, så her er Cappelen kvalificeret.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se top-10 med dyr under PGA Tour turneringer

Der er mange dyr på golfbanerne, og for mange er naturoplevelser en del af fornøjelserne ved at spille golf. Indimellem blander dyrene sig dog...

Nick Carlson vandt Next Golf Tour på Innisbrook efter drama

Med bl.a. et holet slag fra 270 meter efter et drop vandt Nick "Bump" Carlson den sjette og sidste regulære Next Golf Tour turnering...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk