Danish Golf ChampionshipSmokie og Electric Light Orchestra feat. Phil Bates spiller til Made in...

Smokie og Electric Light Orchestra feat. Phil Bates spiller til Made in HimmerLand

Med godt fire og en halv måned til starten på dette års Made in HimmerLand er vi nu klar til at løfte sløret for årets musikprogram.

Der bliver livemusik både torsdag, fredag og lørdag. Torsdag kan tilskuere blandt andre glæde sig til Bellami feat. Lune Carlsen. Fredag er hovednavnet Smokie, og lørdag spiller Electric Light Orchestra feat. Phil Bates.

Alle koncerter kommer til at foregå fra samme scene i det store village-område, hvor der også vil være udstillinger og aktiviteter samt en kæmpe food court med masser af muligheder for køb af mad og drikkevarer. Flere detaljer følger.

Alle dage starter musikken umiddelbart når golfen er færdigspillet. Programmet kan ses nedenfor, og der skal tages forbehold for ændringer i tidspunkter og rækkefølge.

MUSIKPROGRAM MADE IN HIMMERLAND 2023
Torsdag 6/7

Kl 19.00 DJ Lennert med Lappen varmer stille op
Kl 19.30 The Midnight Special (Country)
Kl 20.45 Bellami feat. Lune Carlsen
Kl 22.00 DJ Lennert med Lappen
Kl 23.30 slut

Fredag 7/7

Kl 19.00 DJ Lennert med Lappen varmer stille op
Kl 19.30 DJ Peter Christensen og Jørgen De Mylius spiller klassikere
Kl 20.45 Smokie
Kl 22.00 DJ Lennert med Lappen
Kl 23.30 slut

Lørdag 8/7

Kl 16.30 DJ Lennert med Lappen varmer stille op
Kl 17.15 Robbie Williams copy and Oliver from The UK
Kl 19.00 DJ Lennert med Lappen
Kl 20.00 ELO Electric Light Orchestra feat. Phil Bates
Kl 21.15 DJ Lennert med Lappen
Kl 23.30 slut

Tidligere på ugen kunne vi fortælle, at Made in HimmerLand i år er en del af The Open Qualifying Series. Det kan du læse mere om her.

Hvis du endnu ikke har sikret dig billet til årets udgave af Made in Himmerland, kan du følge linket herunder. I år sælges kun partoutkort, der gælder til alle dage inkl. koncerterne. Prisen er 495 kr. pr. stk., og du kan købe 4 og betale for 3 – altså 1.485 kr.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF på Asian Tour. Der blev spillet om 1 mio. $ på Riyadh Golf Club, og turneringen...

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk