ECCO TourSæsonstart i Spanien – ECCO Tour er tilbage søndag

Sæsonstart i Spanien – ECCO Tour er tilbage søndag

Efter sidste års historiske sæson hvor samtlige ECCO Tour-turneringer blev vundet af danskere, er ventetiden nu forbi. I morgen, søndag, starter 2023-sæsonen af ECCO Tour.

Efter to turneringer på Emporda, arrangeret af vore svenske kolleger, er 138 spillere fra 16 lande klar til at tage hul på årets første to turneringer, der spilles i forlængelse af hinanden på Camiral Golf og Wellness – det tidligere PGA Catalunya nord for Barcelona.

Søndag starter ECCO Spanish Masters, og finalerunden spilles tirsdag. Allerede torsdag, den 2. marts, starter Camiral Golf & Wellness Championship på det flotte anlæg i det nordøstlige Spanien, og finalerunden spilles lørdag.

Svenske William Nygård vandt den første turnering på Emporda, og han har lagt sig i spidsen på dette års GolfBox Road to Europe-rangliste, og han er igen til start på Camiral. Landsmanden Charlie Lindh har startet sæsonen med en tredjeplads og en andenplads, og han er på andenpladsen på ranglisten og også med på Camiral. Lindh endte sidste år på 11. pladsen på Road to Europe. Når sæsonen slutter til oktober er der kort til Challenge Tour til de fem øverste på Road to Europe, og sidste år gik alle fem kort til danskere.

Der er 33 danskere med i feltet, og blandt dem er Christian Jacobsen, Mathias Gladbjerg og August Thor Høst, der alle var blandt vinderne i sidste sæson. De to bedst placerede danskere på Road to Europe er Alexander Frances fra Møn og Søren Lind fra Odder, der er henholdsvis nummer 8 og 9, er ligeledes med denne uge.

Vi glæder os til at få skudt 2023 i gang, og du kan følge live scoring og starttider via linket herunder.

FØLG LIVE SCORING HER

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se top-10 med dyr under PGA Tour turneringer

Der er mange dyr på golfbanerne, og for mange er naturoplevelser en del af fornøjelserne ved at spille golf. Indimellem blander dyrene sig dog...

Nick Carlson vandt Next Golf Tour på Innisbrook efter drama

Med bl.a. et holet slag fra 270 meter efter et drop vandt Nick "Bump" Carlson den sjette og sidste regulære Next Golf Tour turnering...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk