I året for det 25 års jubilæum har Simon’s Golf Club vundet prisen for Danmarks bedste golfbane 2018 ved World Golf Awards, som blev afholdt på La Manga i Spanien.

De øvrige nominerede danske baner var Esbjerg Golfklub – Marbæk, Holstebro Golfklub – Skovbanen, Lübker Golf Resort – Sand/Sky, Silkeborg Ry Golfklub – Silkeborg og The Scandinavian – Old Course

Vinderne i forskellige kategorier findes via en afstemning blandt ansatte i golf-rejsebranchen, journalister og turister, så i en pressemeddelelse fra Simon’s Golf Club takkes alle, der har stemt på dem.

www.simonsgolf.dk

worldgolfawards.com/award/denmark-best-golf-course/2018

Rejsebranchens Oscars

World Golf Awards er en del af World Travel Awards, som kaldes rejsebranchens Oscars, der er blevet afholdt siden 1993. I 2018 blev den årlige World Golf Award afholdt for femte gang.

Læs mere på www.worldgolfawards.com og se alle 2018 vindere her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.