Thorbjørn Olesen og EM vinderen Nicolai Højgaard er pt. de eneste danskere, som er med næste uges The Open, men der er en sidste mulighed for flere danskere i feltet.

Ugens Aberdeen Standard Investments Scottish Open på Europa Touren er en del af The Open Qualifying Series, så de tre bedste fra top-10, som ikke i forvejen var kvalificeret, kvalificerer sig til The Open.

Lucas Bjerregaard, Søren Kjeldsen, Lasse Jensen, Thomas Bjørn og Jeff Winther er de fem danskere i Scottish Open, så de har en aller sidste chance for at spille sig til en plads i The Open.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte – se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv

Aberdeen Standard Investments Scottish Open, leaderboard

Der spilles om én plads på PGA Tour

Den bedste i top-5 fra John Deere Classic på PGA Tour kvalificerer sig også til The Open.

C More Golf sender direkte – se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

John Deere Classic, leaderboard

Fælles for turneringerne gælder, at hvis flere deler en placering om en plads i The Open, så går den til ham, der er bedst på verdensranglisten.

Jordan Spieth efter sejren i The Open 2017 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.