PopulærtDP World TourSendetider for Viasat Golf og Viaplay.dk, uge 9 2016

Sendetider for Viasat Golf og Viaplay.dk, uge 9 2016

Denne uge byder på årets hidtil største golfturnering hos herrerne. Det gælder WGC-Cadillac Championship, der for 10. gang afvikles på The Blue Monster på Doral i Miami, Florida. Næsten hele verdenseliten er til start og med i det selskab er en enkelt dansker, nemlig Søren Kjeldsen.

Feltet tæller 66 mand og blandt dem er top 13 på verdensranglisten og 47 spillere fra top 50 på verdensranglisten til start, så feltet er tæt på maksimumstyrke. De bedste sendes på banen og grupperes efter deres placering på verdensranglisten, dermed kan vi se frem til at følge en særdeles spændende trio med verdens nummer et, to og tre, Jordan Spieth, Jason Day og Rory McIlroy, samlet på de to første runder. Deres starttid på første runde torsdag er 17:32 og fredag er tiden 18:38.

Søren Kjeldsen skal spille med Marcus Fraser fra Australien og Rafael Cabrera-Bello fra Spanien de to første runder og det er med start klokken 19:00 torsdag og klokken 18:05 fredag.

Sendetider WGC Cadillac Championship – Viasat Golf & Viaplay.dk
Torsdag 19:00 – 0:00
Fredag 19:00 – 0:00
Lørdag 18:00 – 0:00
Søndag 18:00 – 0:00

Kommentatorer: Michael Lermark, Leif Nyholm, Henrik Levysohn

LPGA Tour spiller i denne uge i Singapore hvor det gælder HSBC Women’s Champions. Også her er det meste af verdenseliten til start i et felt der blot tæller 63 deltagere. Ligesom hos herrerne spilles der fire runder uden cut.

Sendetider HSBC Women’s Champions – Viasat Golf & Viaplay.dk
Torsdag 4:30 – 9:00
Fredag 4:30 – 9:00
Lørdag 4:30 – 9:00
Søndag 4:30 – 9:00

Engelske kommentatorer

Bemærk, at planlagte sendetider med kort varsel kan blive ændret på grund af vejret eller andre forhold der kan forstyrre spillet. For pludselige og dagsaktuelle ændringer i sendetiderne henvises til Facebook side: www.facebook.com/viasatgolfdk

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final by ECCO efter omspil mod to andre spillere. Bjørn La Cour Søborg blev bedste dansker på...

Herrer: Penge- og pointranglister, 15. april 2024

Scottie Scheffler vandt Masters, og har nu vundet tre af sine seneste fire turneringer. Han blev nr. 2 i den fjerde. Scheffler var i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk